tisdag, mars 06, 2007

En dag i Norrköping långt nedanför Berget

Sitter här på Princess hotel, trött efter en dag av möbelhandlande och möbelskruvande, med andra ord IKEAmöbler.Dagen började med hotellfrukost och Anders som har sin nya studentlya i kvarteret bedvid kom och gjorde oss sällskap med pateer och skrambled eggs. Ingegärd envisas fortfarande med att vara sjuk så hon blev kvar i hotellsängen medan jag och Anders till att börja med fixade en ny säng.
När det var klart åkte vi till Linköping och hämtade Emma och Lisa, nu var det dags för, köksbord med stolar, duchdraperi, nattduksbord, trattar, kontorsstol, ungsformaroch så vidare. På vägen till IKEA gjorde vi en avstickare till PÅ Perssons lägenhet i Linköping, jag har fått låna den för han är hemma på sportlov och ev kommer vi att utnyttja erbjudandet och sova där i morgon. Det är en liten övernattningslägenhet på tre rum och kök, stor platttv och skinngrupp för 10 personer. Efter en snabbtitt på lägenheten åkte vi till Kinarps utställning av kontorsmöbler för att få nått att jämföra med när vi skulle köpa kontorsstol på IKEA. Det är skillnad på en stol för 800 och 10 000. När vi var klar på IKEA åkte vi till Norrköping och fixade lite Kinamat till Ingegärd på hotellrumet. Sen gick jag, Emma, Anders och Lisa till Backus källare och åt plankstek.
Nu har vi skruvat ihop möblerna, Emma och Lisa har tagit tåget till Linköping, jag och Ingegärd har tagit oss upp på rummet.
PS Kurt! hälsa till farsan och Orvar.

Regn och plussgrader i Vestby idag

Igår kom jag hem efter en lyckad långhelg i Linköping. Har fått träff mina väninnor och haft det roligt med dem. Och jag har fått umgåts med Emma och Anders, och sett hur dom bor, och som bonus hann jag även med att äta lunch med Lisa, pappa och Ingegärd innan mitt tåg gick i måndags. Jag är stor förnöjd med helgen Det gjorde gott att få lite förändring från vardagen, och att få träffa nära och kära :)


Therese blev jätte glad när jag kom tillbaka idag (hämtade henne hos bestemor och bestefar imorse). Idag skall vi mysa tillsammans och läsa alla barnböcker jag köpte på bokrean i Linköping.