lördag, mars 14, 2009

Grattis

Det är ju fortfarande den 14:de så här kommer grattiskramizar från oss på Byvägen. Till nästa år ska Ester försöka lära sig sjunga för dig... men för nu skickar hon ett leende. Hoppas du haft en toppendag! Kram

grattis pappa


idag fyller pappa 54 år. jag har firat honom med att ge honom Gudfadern boxen the coppola restoriation.

sen lagade jag musse pigg pannkakor till frukost. och jag ska göra efterrätt ikväll också.



min mormor och morfar var här på dagen och firade. pappa hjälpte morfar med hans dator

här är en bild på mig när jag åkte långfärdsskridskor i måndags. det är som en blandning av att åka längdskidor och skridskor och inte överdrivet kul.

Grattis på födelsedagen Pappa!!!

Jag ser att du inte tappat din mer barnsliga sida, med tanke på hur du smyckat bloggen till din stora dag. Önskar jag kunde vara hemma och hjälpa till och fira dig, men lika som Anna så blir det lite uppskjutet till i påsk.

Här nere ligger våren och lurar, men vintern vill inte helt släppa taget. Det är lite roligt, de flesta hä nere är helt deprimerade för att våren aldrig kommer, men trotts mina år söderut så ser jag fortfarande mars som en vintermånad.
Igår var jag hos broren och åt sushi. Det tog honom halva natten att uppfostra min dator, men nu funkar den som en RIKTIG dator!! Är så glad och helt förundrad hur duktig den är att både spela musik OCH starta word, SAMTIDIGT!!! Jag har tydligen väldigt stort tålamod och har under lång tid lärt mig att leva med min dators små egenheter, men när det tog 20 minuter innan jag var inne i samma dokument igen om jag behövde starta om, så insåg till och med jag att det var dags att göra något. Tur att jag har en så snäll och duktig bror!!!

Nu ska jag sätta mig och försöka läsa medan Dumbo går i bakgrunden på tvn, hoppas det går bra.

Vill bara säga att jag är superglad för min sodastreamer som jag fick i födelsedagspresent. Jag har kommit ner till ca en flaska per dag nu, under de första 2 veckorna drack jag två flaskor. Och snart ska jag försöka blogga med lite bilder, min supersnälla storasyster har tack vare sin födelsedagspresent till mig gjort slut på 6 år av kameralöshet (ja, det är ett ord. Källa: okänd). Nu när datorn är frisk ska jag se till att lära mig att få över dom till datorn.

Kram på er alla och speciellt till min älskade PAPPA!!!! //Emma

Gunnar, gunnar lilla vän


Tjosan, tjosan på Din dag idag. Häls från oss alla i Eken

Godsägaren

Från Stugun kommer ett fång rosor ock hjärtliga grattulationer
till dej min vän HURRA HURRA HURRA HURRA

Kjære Gunnar :)


Vil benytte anledningen til å sende de aller største gratulasjoner i fra Vestby og nordover. Tenkte jeg skulle forsøke å skrive litt Svensk som du gjør på min bursdag Gunnar, men jag kom på att det inte är så ofta jag skriver på svenska längre.

Jag vill därför skicka en liten hälsning, och en öl på din stora dag, men glöm inte att blåse ut ljusen innan du dricker!!!

Hoppas dagen blir perfekt, och att presentköen sträcker sig ifrån centrala östersund och till Bringåsen.


Anna kommer säkert skriva också (om hon inte redan har varit här), men jag, Therese, London (hamster) och hela familjen på Kjenn skickar hälsninger til Bringåsen i dag :)

Grattis älskade pappa/ moffa!!

I dag hurrar vi för pappa/ moffa uppe på berget som fyller år :)

Lite synd att det är så långt att köra till Bringåsen, annars hade vi gärna kommit på födelsedags fika och firat dig... Men vi får ta lite försenat födelsedagsfirande i påsk :)

Stort grattis i alla fall!!!

Hoppas resten av familjen (av dom som är på berget) firar lite för oss som inte kan vara med också.

Här är två mysiga kort från mars 2003. Se så skönt det ser ut att sova på moffa :)

Hjärtliga Gratulationer!

Vi önskar vår herre på Berget en riktigt bra födelsedag och stämmer in i hurrakören från Frösön.
Kramar från oss i Tallstugan

Våra hjärtinnerligaste gratulationer

Hela Frösön sjunger å hurrar för GUNNAR idag HURRA HURRA HURRA HURRA !!!!!!!