torsdag, april 09, 2009

Lite nostalgi

Underbart! När jag ser Dina bilder från Singsjön och Nästsjön och pojkarna från Holmen som bor på Berget och som jobbar med att samla "flocken" för vidare färd mot sommaren till fjälls och Stensjön så får jag ståpäls. Tänker på att jag själv fick förmånen att hjälpa till några vintrar med att driva renarna så att de kom vidare från Bringåsen och Branamyren upp mot Häggenås, Landön och vidare upp till Stensjön.
Gunnar: fortsätt gärna att dokumentera årets "resa" hela vägen från skog till fjäll. Har Du redan åkt 10 mil så är det inte så långt kvar!
Glad Påsk till alla Bringåsbloggläsare!
Kjellåke

Bakaför Nästsjön mot Singsjön

Google ren 2

 Mihka Klemmensson och Jovva Joma 2Google ren 1

Har i dag efter en utflykt till Blåkulla åkt tio mil skidor och tagit dessa bilder på uppdrag av min bror.

Mihka Klemmensson och Jovva Joma 1

Jovva Joma och Mihka Klemensson uppe på Berget vid dagens slut

TACK TACK TACK!!!!

Tack till alla som lyckönskade mig på min 10-årsdag (kvar till pension) via telefon, sms, mail, kort och besök. Det värmer.
Puss o kram till alla

KLAR KLAR KLAR

Nu är jag klar med mina studier. Har bara 4 veckors praktik på IVA kvar. Kan nu lägga till titeln undersköterska till mina övriga.

Jodå Gunnar, jag har haft en provtur tur och retur Frösöberget nu på morgonen. Har provkört min nya uppdaterade kvast. Har i år satt turboris på skaftet så det går lite fortare. Tur att det klarnade upp lite. Det var väldigt dimmigt i morse så sikten var inte den bästa. Landade på Frösöberget i ställer för på skolgården. Det är såna smällar man får ta.
Vill härmed önska alla bloggare riktigt bra påskhelg. Ägga upp er ordentligt, äggtoddy är inte så dumt. Själv ska jag göra så lite som möjligt under så lång tid som möjligt.

GLAD PÅSK!!!

STUGUN

Skickar en GLAD PÅSK hälsning till er alla