måndag, mars 29, 2010

Huuuuvvva vilket äventyr!

Oj, klarade ni verkligen av att flyga igen? Vad sa Kjella som inte riktigt gillar att flyga? Jag ringer i morgon fm. Ha de så länge.

Rapport från Stäket

Hej alla

Hemma från Mallorca men 12 försenade. När vi gick in för landning var det i Malmö på Sturup. Flygkaptenen förklararde att transpondern hade gått sönder när vi startade från Palma så vi syntes inte på radarn. Vi märkte att han gick ner i höjd och drog av på gasen efter ngn timma. Vi syntes alltså inte på radar när vi flög över Frankrike och Tyskland. När vi ko m till Sverige nekades vi inträde. Vi fick landa i Malmö. De stängde av all flygtrafik i södra Sverige så att vi skulle kunna landa. Huuva. Satt på planet i 2 timmar sedan fick vi veta att det inte gick att laga.kl 03 stog 2 bussar utanför som körde oss 2,5 mil till ett hotell i Malmö. Vi fick sova mellan kl 04 och 08 sedan till Sturup igen. Planet var lagat och lyfte kl 12 på onsd fm. Vi skulle varit hemma kl 00,30 på tisd natt. Kul-
Vill bara berätta oxå att min pappa Harry fyller 90 år på onsdag 31 mars. Vi ska åka ner onsd morgon han ska ha öppet hus på onsdag med smörgåstårta. På långfredag blir det familjemiddag. Syster Rosmaries familj och våran. Karin o Kristina har aldrig träffat kusinerna Karin o Johanna så det blir kul. RosMarie o jag ska laga maten till långfredagen till 14 pers. Är som när man är i Bringis.
Halvbroder Örjan med fru Lillemor kommer oxå.
Vill även önska Glad Påsk till alla bloggare
kram från ami o Kjella

hej alla. nu har jag haft körkort i en vecka och har börjat vänja mig vid det (har lagt teoriboken i bilen för sökerhetsskull).
känns knappt som jag har gått i skolan sedan det var lov sist och nu är det snart påsklov istället.
speciellt som det förra veckan mest var eget arbete för att fixa inför mässan.
först idag har jag jobbat med andra skoluppg och gjorde bland annat klart den här bilden som är en popart av Broren tillsammans med Batman och andra.

GLAD PÅSK! lisa

Vi storstädar!

Kåre är riktigt duktig med dammsugaren. Varför säger ingen att jag är duktig när jag städar? Bara en liten undran.