fredag, oktober 31, 2008

ALLA HELGONS DAG

tror jag det heter på SVENSKA.Det finns annat å göra än å tigga godis!Jag håller med Kjella.

Jag har också blivit skrämd

Det var i början när det här med Halloween var relativt nytt. Det var på landet i Edinge när det plötsligt knackade på dörren en mörk fredagkväll. Jag gick och öppnade och möttes av ett gäng hemska, svarta figurer på hästar. Trodde ett tag att den ena hästen skulle komma in. Hade aldrig hört talas om något liknande. Som tur var hade jag godis hemma som jag mutade dem med. Och det var väl jättebra när jag hör hur tokigt det kan gå. Skulle inte vilja vara i dina kläder Kjella. Du får ladda upp med flera kilo godis nästa gång. Det kanske blir billigare i längden.
Ha en bra Halloweenkväll alla som firar på något sätt. Gunnar är på bygdegården på Halloweenfest. Det är Peter Karlsson som firar sitt 40-årskalas med det temat.
Lisa kommer hem från Norrköping ikväll o Ingegärd kommer hem i morgon. Så nu är vårt hund- o kattvaktsuppdrag slutfört för denna gången. Ingen Doris som fotvärmare i natt alltså.
PS Jag och Kåre har varit på gravarna och tänt ljus hos mamma, Monika, morbror John och faster Lucia o Henning.

Halloween

Jag förstår mig inte på vad detta med Halloween är för något. Det kom ett gäng utklädda och hemska figurer och knacka på dörren och sa; bus eller godis. Jag förstod ingenting men eftersom jag inte hade något godis hemma, så sa jag bus. Nu är alla däcken på bilarna sönderskurna, huset fullklottrat med en massa grafitti, gräsmattan full med singel, äppelträden nedsågade och det är full storm och ösregn!
Har det inte detta med bus gått till överdrift?

Kylan..

.. finns i Örebro också.. och dimman.. och blåsten.. och snön.. fast den sistnämda ligger inte kvar så särskilt.. :O) Det blir till att få på vinterdäcken idag, annars ska vi nog inte göra många knop här.. såå skönt att vara lediga ihop, jag och pojkarna.. sen frukost, Ralle har inte ens gått upp än, men det kan bero på att jag hämtade honom halv 1 inatt, då han spelat i Linköping igår.. :O) Förlust, tyvärr, som info för de som är intresserade.. :O)
Själv fick jag en behandling av en kinesolog (ja, vet inte hur det stavas eg!) men nog visste han vad han gjorde.. haft såå ont i en arm sen i somras, och han hittade nog orskaen till det igår, men måste få fler behandl innan det släpper ordentligt.. men 1 timme 15 min höll han på och han sa att efteråt skulle jag antingen bli supertrött eller jättepigg.. gissa vad jag blev!!?? :O) Och idag kunde jag ha typ träningsvärk, när hela systemet jobbar på.. och det kan jag skriva under på.. Ja, ett konstaterande är att vår kropp är förunderlig.. Amen..

Ha en bra dag och helg, ska tänka på er alla och änglarna runt ikring oss..
kram, Mia