tisdag, april 29, 2008

Roligt med alla nya....

...inlägg på bloggen. Ja, jag tycker faktiskt det! Och det är inte klokt vad alla är aktiva där ute i stugorna både i Sverige o Norge. Tycker att Anna o Terje kommit långt med sin flytt trots att de jobbat också. Vi har ju inte packat upp och fixat allt fast det snart är 6 mån sen vi flyttade in i Tallstugan. Skyller på att snön måste bort först och att det ska bli lite varmare så man kan vistas i förrådet. Om det sen blir av står skrivet i stjärnorna. Det är inte långt kvar till semestern nu!

Emma, jag håller tummarna så du får jobbet du sökt. Du har ju redan en massa erfarenheter från tidigare jobb inom äldrevården. Blir säkert jättebra eftersom Anna redan har en massa förslag på olika aktiviteter. Och kul att få bo i deras nya hus nu när det finns gott om plats.

Ikväll har jag och Linus packat. Han ska ju följa med en kompis ner till Halmstad över helgen. Hoppas de får trevligt. Mamma Mia kommer hem sent i morgon kväll. Hon ringde från Arjeplog idag och där var det ett strålande väder oxå. Varmt, men mycket snö fortfarande.
Så är det bara jag och Rasmus kvar. Vi åker och köper lite godis och glass naturligtvis.
Mmmmm... gott. Tack för idag o god natt!

Jorå, Anna-Britt, jag försöker (och lyckas ganska väl) att uppskatta min arbetsmiljö till MAX varje dag. Jag älskar nämligen havet, det har jag alltid gjort.

Håll ut Moster, om du är mörkrädd så kan du alltid sätta dig i garderoben och tänka på ditt mantra ;-) 
Emma, gott att höra från dig! Vi hörs snart på telefonen, va? Det var länge sedan...
Kul att se Orvar också. Sebastian (2 1/2) pratar fortfarande om Orvar (han såg väl honom sist i somras?). "Han bor hos Ingegärd!" säger han så där tvärsäkert som bara en 2 åring kan.
Kram!
Sara.

Morfar å Mormor

vill gärna gratta Mattis på 1 årsdagen.Hade tänkt be Kåre om hjälp med att byta till sommardäck men jag struntar nog i det :o)