söndag, oktober 26, 2008

Jo, nog har det blåst..

.. som fn här i Örebro också.. Cyklade i motvind igår och löven for runt som i en centrifug.. ha ha.. skönt att vara inne sen på kvällen och äta god mat med några väninnor och dricka lite vin.. skönt att bara vara.. idag söndag kommer pojkarna hem igen, och vi har höstlov här också, men de ska ju förstås vara på is hela mån-ons på läger. Då jobbar jag mån och halva tis, sen ska jag också vara ledig.. :O) :O) :O) och bara slappa och mysa med killarna.. jag har fått min lägenhet såld, jippiii, och kommer flytta ur här från 15 dec.. trist flytta från lägenheten men inte läget, ska bli gott att komma in till stan och få bättre balans i tillvaron.. och en ny fin fräsch lägenhet med en liten uteplats till sommaren.. :O)
jag hoppas alla mår så bra som möjligt, på alla sätt och vis.. kram kram, Mia

Första natten med...

... Doris, Jesper o Sasske. Ja, det var allt lite kaosartat för våra inlånade djur igår kväll. Ingenting var sig likt. Doris ville inte alls ligga i sin bädd som jag ställt bredvid min säng, så jag skulle kunna klappa henne lite om hon skulle vara orolig. Först när jag kom på att lägga hennes filt direkt på golvet fick hon äntligen komma till ro. Kl 4 - vintertid - gnällde hon och ville gå ut. Där ute i mörkret såg hon något som hon började skälla på. Och det tog en stund innan hon ville gå in igen. Ja, jössesligen, hoppas hon sover lite lugnare i natt och längre i morgonbitti.
Katten Jesper tyckte också att det var lite konstigt i går kväll. Han brukar komma hit för att äta lite och sedan kan han lägga sig för att sova i soffan. Det brukar vara fritt fram för honom. Doris är ju inte här på kvällen. Det stormade o regnade som tusan i går kväll och när jag kom ut på altanen låg Jesper i ena stolen med sittdynan över sig. Han jamade lite ynkligt och hade nog helst velat komma in men vågade inte. Till slut följde han med Gunnar hem.
Sasske är ju inte rädd för Doris så han låg på ena sidan hos Kåre o Doris hos mig när vi tittade på TV. Vilket hund- o kattliv vi lever just nu.

Gunnar är ju gräsänkling och hade på förslag till middag - inbakad lax. Och så hittade jag ett recept på Västerbottenostpotatismos. Pappa åt här också och han verkade tycka att det var gott för han åt en stor portion. Efteråt blev det vaniljglass med varma hjortron. Gott,gott.

Tidigare på dan var Eva o Benke här. Eva ville titta på kläderna och handlade också.
Benke har lovat att han ska jobba lite extra så han kan betala kläderna. Så hej o hå det ska nog gå, eller hur Benke??
Nej nu måste jag klä på mig om det kommer folk hit.