tisdag, maj 03, 2011

Övernattning

Hittade två bilder från när Therese övernattade hos mig förra gången. Vi har det väldigt mysigt när hon är här, bäddar ut soffan, ser på film och pysslar. Sist så hade Therese med sig stickning som hon fått i julklapp, eller om det var födelsedagspresent. Som tur var följde det med instruktioner, så hennes moster lite snabbt kunde läsa sig till hur man skulle göra, sen var hon välsigt ivrig och stickade upp hela nystandet!!

Jag har fått ett köksbord!!!


Sist min syster frågade om jag kunde vara barn vakt, såg jag till att fråga efter lite lön, i form av lån-av-bil. Idag efter jobbet cyklade jag orst till Annas jobb och hämtade Terjes bil, sen körde jag hem till dem och hämtade Annas bil, sen kunde jag köra till Ås som ligger inte så långt från Vestby. Där kunde jag hämta det här söta bordet som jag lyckats få via en annons på norges svar på blocket. Där finns en trevlig avdelning på saker som ges bort. Åkte genast hem och åt min första middag vid det. :o) Det har två klaffar som man kan fälla ner på vardera sida, då är det 80x80, med klaffarna uppe är det 130. Det kräver lite kärlek i form av slipning och ny färg från rusta, men sen kommer det nog passa alldeles perfekt. Har ju sen förra sommaren haft 4 stolar som jag fått av min kusin, och som kommer få sista lagret färg i samma veva. :o)

Annars så jobbar två helger på rad för att kunna åka hem med nattåget den 11maj och komma till Östersund 12 maj kl 11.30. Kommer ha en hel vecka på mig att gosa med bebis och liten hund. Det känns att det var länge sen jag var hemma. Min pre-semester tänkte jag avsluta med att ta nattåget ner till Göteborg och vara där över den sista helgen. Emma från Kläppe fyller år nu i maj och tänker ha en födelsedagsgrillning, hoppas på bra väder.

Kramar!!