lördag, januari 09, 2010

Grattis på namnsdagen kära pappa/ moffa

Vi i Vestby vill gratulera vår kära pappa/ svärfar/moffa med namnsdagen idag :)

Vi har haft en väldigt fin dag. Startade med sovmorgon. Så tappade Therese sin lösa tand - till höga ljubel rop och stor lycka. Tanden blev plaserad i ett glas med vatten och inväntar nu besök av tandfeen.

Vid 12 åkte Terje och Therese till badeland och jag till stallet, sär Tamina och jag var ute på en fin körtur i det vackra vintervädret. Terje och Therese badade i 3 timmar, åt mat på restaurang Gyllenebågar (McD) och tog en tur inom Toys R Us innan dom åkte hem. En fin dag med andra ord :)

I skrivande stund håller vår undulat Adrian på att testflyga runt i vardagsrummet. Det är första gången han är ute och flyger och hittils har det gått ganska bra.

Varmt å skönt

Nu ere bara -24C.Efter 3 dar med -30C eller kallare känns det bra,ser fram emot prognosen som visar -2C till veckan.Heja DD vill jag säga :o)E jag onykter å vaken så skriver jag mer sen,å vill fisbook användarna hålla sej uppdaterade så rekomenderas Bringåsbloggen :o)+ hjälp till ni som kan skriva här!

Emma

Rösta först :o)

Jag vill se!!!!!!

Återkommer med förslag på hur säkerhetsfrågan så att inga obehöriga ska få tag på bilder, ska lösas.

Hoppas alla har haft en bra jul och nyår!! Kram Emma!!

SCANAD

Har nu en mapp med 3422 bilder av negativ som jag scanat, bara Benke vill se dom och pga att ingen annan kommenterar eller visar intresse vet jag inte om det är OK att lägga ut bilder, bla. bilder på oklädda barn å lättklädda damer, i ett ofentligt album.
Benke kan ju komma hit å få en DVD med bilderna men jag undrar om jag kan lägga ut bilderna på webben?

Ska det va öppet för alla på internätet eller ska du få en behörighet av mig för att kunna se? Lägger ut en undersökning t.v. var så vänlig att rösta. Här är några fler av bilderna.