onsdag, februari 20, 2008

Och nu är mormor framme... :O)

Det är lika mysigt för oss att mormor kommer några dagar..
Hon var så tufft klädd när hon kom så jag undrade om vi skulle gå på Strömpis på "After Work" och då sa hon; "ja, det kan vi väl göra".. ha ha.. Nu blev det att vi åkte hem och hon fick äta pannkakor ist.. :O)

Och morfar har varit här några dagar och kollat när pojkarna spelade sina matcher och hunnit göra såå fint i mitt förråd, så nu kan jag gå in i förrådet igen.. :O)

Nu väntar vi på att få hem killarna från hockeyn, men glöm att vi har sovmorgon trots att vi har sportlov, klart att man ska sporta på sportlovet, så Rasmus ska vara nere i ishallen kl 8 imorgonbitti för att vara med och spela matcher under hela dagen.. Puh, och jag ska snabbt åka hem igen och krypa ner en stund till i sängen..

Stora kramar fr oss i Örebro

Nu åker mormor...

... till Örebro igen. Pojkarna har sportlov - men inte från hockeyn - och Mia är också ledig några dagar så därför kan jag rå om dem lite extra. Och kolla hur långt våren har kommit.
Kåre var ju och hälsade på i Skåne och där blommade det för fullt. Lite svårt att tänka sig när det är fullt med snö på Berget.
Men jag hör av mig på bloggen även fast jag är borta - mer än vanligt kan jag säga!
Kramar