fredag, mars 07, 2008

Hemma

hej. jag är äntligen hemma igen från
min resa till min storasyster i Norge.
det känns bra att det gick att åka hem idag. jag har haft det väldigt kul i norge, det har varit ett bra sportlov.

Vad gör ni ikväll???

Nu ska vi äta korv och markaroner, sen blir det att mysa ner i soffan med täcke och titta på Bolibompa och sen Så ska det låta. Här har det inte hänt så mycket idag, mamma kom ner imorse med Mattis sängkläder för han spydde ner det igår efter att jag kanske gett han för mycket vanligt mat.... Sen kom lillebror som varit i Sthlm (där det verkar vara vår) =( Men min pappa sa till mig idag när jag frågade vad man skulle göra idag? -Idag är en sån dag då man ska vänta på sommaren.... Hm tänkte jag och svarade allmänt sur som jag varit idag -Inte f**n kommer sommaren fortare för att jag väntar på den;) så skrattade vi lite.

Vad gör ni ikväll?

Kramar Malin m. familj

Vad det är.....

.... skönt att stormen bedarrat. Det var ett herrans oväder och många säger sig inte ha upplevt något liknande. Lantbrevbärarna som kör Lits-området kom inte tillbaka till stan förrän vid 18-tiden. De hade kört fast i drivorna.
Jag blev så full i skratt när jag såg katten Jesper igår. Funderade vad han höll på med för han tog några riktiga skutt högt i luften, tills jag kom på att han nog hade svårt att ta sig fram i snöstormen. Han ville in i garaget fort som sjutton.
Så kan jag berätta hur det är att se lite dåligt. Höll på att sätta på mig arbetsansiktet när jag upptäckte ett långt svart hårstrå vid näsan som jag förgäves försökte få bort. Nu var det inget hårstrå utan en helt vanlig rynka som garanterat sitter kvar.

Överraskning

Ha ha käre make vem driver du med nu då?
Tänk på att det är "många" som läser bloggen, tänk om Johanna ser vad du skrev.
Fortsatt varmt i Stäket 12 gr i solen. Men usch vad fönstren ser ut, man ser inte ut.
Väntar på 2 kunder som kommer 10, sedan blir det städa inför morgon dagen.
Ha en skön helg alla
puss o kram

Johanna

fyller 40 år den 10 mars, men säg inget för det ska bli en överraskning!!
Svärfar