torsdag, september 03, 2009

Kurre - duttiga kickan...

... kan bjuda dig på lite god golvsaft om du vill. Vi öste upp saften med sopskyffeln. Det gick jättebra. Kåre fick ta tag i rengöringsbiten - nu drar han fram spisen och ni kan kanske föreställa er hur det ser ut bakom den. Dammråttor blandat med svartvinbärssaft. Nu gick Kåre till TV:n i stället. Fy tusan!! Vilken slarvmaja.

Nu har jag varit på auktion - kvalitetsauktion du Benke

Auktion på Bygdegården. Jag mötte Benke när jag gick ner och han sa att "du kan lika gärna spara dina pengar (jag hade lånat 500:- av Gunnar) det är bara skit". Kan inte påstå att det var skit - äkta mattor, kristallkronor, tavlor, en del möbler, stora speglar med guldram. Men det möblemanget fordrar ett jättestort hus med stora rum, högt i tak minst sagt. Om jag nu hade haft det så hade jag kunnat göra fynd. Vi var 15 st där och det blev ingen budgivning att tala om. Löste en spegel, ett vitt fint skåp m glasväggar och en elefant m unge i porslin (till Mia naturligtvis). Puss o kram Mia, hoppas du mår bra idag!
Nu ska jag lägga mig på soffan och sen ska jag lyssna på Karlavagnen - Stina Wollter styr vagnen i kväll.

Golv saft

Dutti kicka

Jäklar, jäklar, jäklar

Ja ursäkta svordomarna men jag måste bara få avreagera mig. Kokar svartvinsbärssaft, har precis haft i 20 dl socker till 4 l saft och väntar på att det ska koka upp. Under tiden kan jag sitta vid datan och titta lite - det dröjer en stund innan det kokar upp tänker jag. Men det gick ganska fort - nu har jag saft i hela köket, på spisen, golvet, diskbänken. Det är inte lätt att flytta en kastrull med kokande saft i. Nu måste jag alltså städa upp - usch fy tusan vilket elände. Tur att Kåre kommer hem nu, han kanske kan hjälpa till!!!???? Han säger bara "Men" och tittar lite anklagande på mig. Kan nog inte lämna mig ensam snart, ha,ha,ha,ha.
Jag kan ju bara skratta åt eländet. Nu får det bli en kopp kaffe först.