tisdag, mars 27, 2007

Vi drar till stallet istället...


Här är en bild på min lilla häst. Tamina och jag var med på en körkurs för en väldigt duktig instruktör nu i helgen. Det var lärorikt och kul. Tamina trivs med att bli körd (bara synd att det är så dyrt med sele och vagn, hade gärna velat köra oftare, och kanske tävla lite i körning).
Annars så går livet sin gång här i Vestby. Idag var Therese med mig i stallet (med sina ridbyxor och ridstövlar på sig, jätte sött!). Hon hjälpte mig med att ordna Taminas mat, och red lite barbacka på stallets söta shettis. Kanske blir det en ryttare av henne... vem vet. Finns det liv så finns det hopp ;)
Vårtecknen fotrsätter att "poppa" upp. Vi (läs: min mamma) har planterat blommor i balkongklådan, Tamina går "naken" (skönt att slippa täcke tycker hon), vi har sett en nyckelpiga, en fjärill, myror, flugor med mera, så nu börjar det bli livat!
Kram!

Mera vårsysslor

Hej igen! Nu börjar man lära sig att gå in och "blogga" efter lite inkörsproblem.
Apropå "jällbrua" Benke så föreslog jag Anton, Oskar och Patrik att vårt jeansföretag skulle heta så. Hjellbrua AB (en bro som sammanbinder saker och ting!) Men det fick jag ingen respons för.
Förutom alla trevliga vårsysslor i "perlanne" så har man ju fullt upp med att vara ute och marknadsföra "fjösböxan" vi gör. Kanske inte dom rätta tidningarna men man får ta vad som finns.
Snart ska jag lära mig att lägga in bilder också men först måste jag gå kurs.
Jollibomba! Kjellåke

http://www.kingmagazine.se

http://www.factotum.se/?p=275

Hantverkare

Ja du Kjella dom killarna du hade i Stäket har jag hört e fullbokade,en kör visst runt i Bringåsen med takspån å den andre e tydligen i Måläng å river rutten jällbru.Så du kanske förstår att Östersundsbostäder va tvungen att vända sej till ett gäng glad amatörer :o)Hittade förresten igen målarn igår sittandes runt husknuten drickandes pilsner så honom kunde jag ju inte störa,han lova han skulle dyka upp under veckan om vädret blev sämre :0)