fredag, maj 23, 2008

Tänk om jag förra veckan.....

...vetat om en sån billig, enkel metod att få min gamla tandprotes att sitta fast (trots att jag blivit av med en tand till), hade jag kunnat gå på Bertils kalas. Det grämer mig verkligen. Fick tips om att det finns en kräm att köpa (42:-) på apoteket. Man lägger en liten sträng på protesen, sen in i munnen och tryck till en stund. Sim sala bim så sitter den fast! Varför sa tandläkaren inget om detta när jag helt förtvivlad satt där hos honom???!!! Han kanske är rädd för att få konkurrens. Det här är ju bara en tillfällig grej förstås men det funkar bra för tillfället. Nu ska jag inte skriva något mera om mina tänder lovar jag. Men att skriva av sig sin frustration är bra för mig. En slags terapi kan man säga.

Bergets små husdjur saknar nog Lisa har vi förstått. Det är bara Jesper som är lite social. Sasske o Eyvyn har vi inte sett på 2 dgr, så vi undrar hur det är med dem. Berith sa att de brukar försvinna när husbondsfolket är borta. Hoppas de kommer hem snart. Nu kommer ju O´sons i morgon - tänk att det redan gått en vecka. Jag o Kåre åker till Stäket idag. Jag på mannekänguppvisning av Green House-kläder o Kåre på motormässan.

Kan också meddela att jag satt blommor på graven till Mors dag. I höstas satte jag ner två rosplantor och jag upptäckte att de börjar få lite röda skott nu, så de får vara kvar där. Skulle behöva klippa av dem lite men Benke - om du åker på graven - kan du inte ta med dig en sekatör eller sax och fixa det?

Undrar om vi ska ha med oss shorts till Stockholm?? Här är det bara ca 8+.
Trevlig helg önskar jag er!