fredag, april 11, 2008

ANNA

Tapetserat har jag och måla kan jag. Kaklingen kan bli lite värre. Det enda jag gjort är att lägga lite mosaik....fast det är nog ingen skillnad....kaklet är ju bara lite större bitar... :-)) Tyvärr så hinner jag inte hjälpa dig. Har ju fullt upp med att fira högtidsdagen och har ju dessutom heltidstjänst nu och timvikarierar vid hemtjänsten. Dessutom är jag bjuden till storstädning nästa helg på Berget. Det tar tid att komma dit, jag har ju ingen bil så det får väl bli skidorna då. Måste nog valla rikligt med fästvalla för det är en våldsam stigning uppför Berget.
Ha de så bra trots flyttstöket jag är inte ett dugg avundsjuk.
Kram på er alla

Tack Ingegerd

Man tackar så mycket. Jag förstår ju att du tillhör den där skaran fint folk. Dom är ju alltid sena...;o)). Det måtte vara fint folk de flesta jag umgås med här i dalen, för ingen kunde komma i tisdags. De kommer alla i morgon em istället och på måndag får jag paket från London, så firandet fortsätter....det ni

Resa ,mat å husrum

Å tid så kommer jag direkt :o)

Så synd Benke ;)

- Så synd (för oss) att du inte är så glad i att måla, kakla och tapetsera Benke... Du är nämligen hjärtligt välkommen ner till oss och måla lite hos oss ;)

Vi får nycklarna till huset imorgon, så då drar "flytt-cirkusen" igång på riktigt. Både gruvar mig och glädjer mig... Mest glädjer vi oss!!

Den här bilden tycker jag kan passa bra på Bringåsbloggen. Tog den i Vestby idag (rättare sagt på Kjenn). Jämtland ligger kanske begravd under ett tjockt snötäcke, men det finns hopp för en vår där uppe hos er också.

Måla,kakla och tapetsera

De dom tre saker ja g inte e så förtjust i att pyssla med.Kommer inte ihåg att jag lovat AB att kakla.Men för att trösta dej AB så håller jag på att tapetsera en etta åt Måns flickvän Karolina ,det bästa med henne är att hon har köpt mönsterpassning på tap :o) I övrigt så tar jag på mej fönsterputsningen hos far,jag har ju lyckats förut med den , kan vi bestämma lördag?Kram så länge:o)

GUNNAR

Som vanligt så vet jag inte vad jag ska skriva om
men efter som du tycker jag ska skriva nånting
så kan jag ju tala om att jag tvättar nu, hahahaha

GRATTIS BERITH!

Eftersom du förväntade dig hyllningar ända till helgen så kan det ju inte vara försent för mig att stämma in i kören! HURRA! HURRA! HURRA!

Det snöar inte....

... idag och nyss kom solen till Berget! Och det är så vitt, vitt, kan nästan inte titta ut utan solglasögon och naturligtvis hittar jag inte dom när jag verkligen behöver. Det får bli ett samtal till min vän i nöden. Han brukar veta!!?? Men skam den som ger sig, jag tar sparken ner till bussen i alla fall.
Ha det bra alla!