fredag, december 23, 2011

Sveriges vackraste gran?

Julstök.

Flitens lampa lyser.

God Jul!






Nu är allt förberett inför morgondagen och det förväntansfulla barnet sover också! Här kommer lite bilder från senaste tiden. Sebastian med sin fina fröken utanför kyrkan igår, granen som kläddes idag och så en nästan vintrig bild av vårt hus. Idag har det varit grått och regnigt samt 10 grader varmt ;-) Imorgon ser det ut att bli kanonfint däremot!

Julbad har det också varit idag som ni ser. Och så en bild på Thomas som sover med Galadriel på magen. Ni ser sonden som sticker upp på bilden. Slangen går alltså in genom huden på sidan av halsen och mynnar långt ner i matstrupen (nedanför luftvägarna) -jag har fått många frågor om detta så jag tänkte att jag skulle beskriva det... Vi har fått goda nyheter just efter blodproverna som togs igår. De ser mycket bra ut! Proteinnivåerna har sjunkit och njurvärdena ser fina ut. Det verkar inte vara någon infektion längre och man kan nu mer eller mindre utesluta FIP som man misstänkte förra veckan. Det är en lättnad eftersom det hade varit en dödsdom.
Nu kan vi ha en riktigt god jul!
Vi ses på annandagen!
Jag önskar alla på Berget och runt om: GOD JUL!

Jag blir tårögd


När jag ser Gunnars episka milstolpar inom svensk filmindustri,vem fan e Ingemar Bergman!Fanny och Alexander framstår som en trailer vid jämförelse.Som tack för uppvaktningen här på bloggen vill jag bjuda på mitt favoritrecept inför den stundande mathelgen smaklig spis :o)

Benke

GRATTIS gamle man,och GOD JUL önskar Limen

GRATTIS TILL DIG BENKE......

... på din födelsedag och tack för tomten på bloggen. Länge sen vi skrattat så gott!
GOD JUL o GOTT NYTT ÅR önskar vi er alla!

Grattis Benke

Se Benke rocka loss
http://sendables.jibjab.com/view/pMw1kjdkMa58dLjK?cmpid=jj_fb_self_holidays

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

och lite barnförbjudet
http://sendables.jibjab.com/view/AH8IUlhPWgwVjbAc


Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!