onsdag, oktober 22, 2008

Glömska och Doris....

...och jag. Hur i helsike kan en kökshandduk bara försvinna så där plötsligt. Idag städade jag lite under diskbänken. Använde en ny handduk för att torka några kastruller jag diskat. Plockade ihop lite sopor o kompost. Så skulle jag ha handduken igen och jag hittar den inte. Har letat i hela huset med negativt resultat. Kan väl inte ha lagt den i soporna eller komposten?? Jag har då ingen lust att leta i soppåsen heller. Hur kan man bli så jäkla disträ i så fall??!! Och jag kan se hur Kåre ser ut när jag berättar för honom. Han får några "bekymmersrynkor" i pannan och så skakar han på huvudet.

Doris och jag har hittat en bra promenadväg där det inte finns några stora bestar typ rotweiler som kan komma utspringande från någon gård. Och det är jag väldigt tacksam över. Det blir en liten runda som tar ca en timme med Doris luktande både här och där. Jag brukar släppa henne vid Bygdegården när vi är på väg hem och då springer hon före mig men vänder sig om flera gånger för att se om jag är med. Om hon inte ser mig vänder hon om o kollar. Efteråt är hon nöjd i alla fall, är trött och vill sova lite och då kan ju även jag passa på att lägga mig i soffan och slöa.
Hon vill gärna kolla mig när vi är inne också. Går jag in i ett annat rum så följer hon med. Ja, hon är för söt den lilla damen.

Kom på att jag skulle ringa till Helen Bergqvist i Holmen för att höra om de är intresserade av att jag kommer och visar kläder någon helg. Hon tyckte det skulle vara roligt i allafall och ska lyssna med de övriga sju damerna i byn. Det blir ju en lagom grupp.
Ja, det är lika bra att "fånga dagen" när tillfälle ges!
Nu är det slut för idag. Carpe diem!!