måndag, januari 26, 2009

Du är inte den enda tomten..

.. som är vaken tidigt..:O) Fy fn va tidigt jag gått upp idag, för att hinna till tåget som går 07:54.. Hade jag varit hemma i Örebro hade jag inte gått upp än på minst en halvtimme.. Jag erkänner, jag är både morgontrött och kvällstrött.. Min äldsta son, och betänk att han är i sena tonåren, säger till mig: "men mor, hur svårt kan det vara".. Ha ha, han går upp på klockans första ringning och har så alltid gjort.. Det har han då inte ärvt efter mig iaf..

Nu lämnar jag Berget med mkt värme i kroppen och många fina stunder.. Jag är så glad att jag kom upp och fick ta farväl av min morfar.. Samtidigt är jag så glad att ha fått träffa så mkt släkt, det är ju lite tomt på det i Örebro, men alla finns i mina tankar väldigt ofta..
Många kramar till er alla och hej då till alla som jag inte sagt det till nu när jag åker.. Hoppas jag/vi får träffas snart igen.. Mia

Hur kunde du gissa det Benke?

Natt igen

Natt igen,när jag var ung en gång i tiden så brukade jag terrorisera mina syskon vid denna tid på dygnet.Pratsjuk som jag e ringde jag upp i tid å otid men likt förbannat så lyssnade ni, AB KÅ B G å sist men inte minst Ingegärd.Ni måste va väldigt nöjda med internet.Pok o:)