fredag, november 06, 2009

En litet livstecken från mig...

Inte så ofta jag skriver på Bringåsbloggen, har ofta nog med att hålla liv i vår egen blogg, men när faster efterlyser "rapporter" så får jag ta och skriva lite :)

"Når jeg brøler, blir alle i skogen redd, sa bjørnen! – Det er da ingenting, sa løven. Når jeg brøler, blir de enda reddere. – Vås, sa grisen. Det er ikke noe. Når jeg nyser, tror hele verden at de vil dø!"

Stackars Nasse, det är inte lätt att vara gris i dessa influensa tider ;)

Jag har nu tagit vaccin mot gris-flunsan jag också. Var länge tveksam till att ta vaccinen då det finns så lite dokumentation på farorna för babyn i magen. Men efter att ha pratat med min barnmorska bestämde jag mig så för att ta den. Tog vaccinen igår. Idag har jag ont i armen, men mår annars bra.

Tamina mår däremot inte alls bra :(

Hon har fått en akut inflammation i knäleden som blev behandlad för 2 veckor sedan. I morse hängde hon med huvudet och ville inte stå på frambenet. När jag gav henne en morrot spottade hon ut den(!!), då blev jag riktigt bekymrad. Det är ett dåligt tecken.

Nu är Tamina nyopererad och skall stå några dagar inne i Oslo på Bjerke dyrehospital. Där får hon bästa omvårdnaden och får antibiotika intravenöst. Jag hoppas verkligen att hon blir bra igen...

Tycker det är lite mycket just nu, men Mishelle på sjukhus och nu Tamina :(

Ps. Mishelle är nu färdig med den tredje kuren med cellgift och har nu en kort paus innan nästa "rond". Se bilder (uppdateras nästan dagligen) på familjen blogg: http://zuvi-info.blogspot.com/ Ds.

Undrar hur Emma, Anna, Hanna, Berith, Benke, Måns...

....mår efter att de vaccinerat sig mot svininfluensan? Hoppas bara bra med undantag för ont i armen efter sprutan. Får för min del hoppas att det finns vaccin till oss som inte tillhör riskgrupperna. Förresten över 65 år är det en riskgrupp tro???

Säger också TACK till Margareta, Hanna och Sara som överraskande kom till Tallstugan och provade o köpte kläder. Flera såna kunder TACK!

Nej, nu ska jag göra Janssons frestelse (Kurt - synd att du inte bor i Tallstugan) och sockerkaka. Vi får främmande i helgen och de får bo i vårt "ishotell á la Jukkasjärvi". Tack och lov finns det golvvärme!

PS Lyssnar nu på en skiva där en norsk dragspelare bl a spelar "Loveletters in the sand" med ett jättebra baskomp.