torsdag, januari 03, 2008

Grattis Sara!

Idag fyller min kusin Sara 28 år. Det här är julkortet jag fick på hennes fina familj. Det är hennes man Thomas, Sara själv och sonen Sebastian. Dom bor i Krokstrand (i Västby) en bit utanför Strömstad (inte långt ifrån oss i det norska Vestby med andra ord).

Vi skall dit och hälsa på dem nästa söndag. För då är Emma där - och hon skall sedan bli med oss hem till Vestby och vara här på besök ett par dagar. Då kommer Emma bland annat att få vara med på att fira Terjes födelsedag! :)

Glömt er?

Nej, det har jag inte. Jobbade igår o kom hem lite sent - därav ingen Blogg. Om jag var lite dysterkvistig på nyårsdagen när jag skrev, så är jag gladerkvistig idag. Tänk att jag får gå till ett jobb som jag tycker om och får uppskattning för. Igår t ex fick jag en stor kram när jag kom. Och så tycker jobbarkompisarna att jag gör det bra som ställer upp trots åldern, ha ha.
Men vet ni vad som är det bästa med idag - jag får 4 kg torkat renkött levererat till jobbet! Oj vad gott! Jag vet att leverantören, en samekille som bor i Rise, Tulleråsen har mera kött till salu om det är någon som vill beställa.
Ha en bra dag!