söndag, februari 10, 2008

Tanter i Duved

Jag har varit en tur till Duved och Lenas stuga, lö - sö. Lena är den kompis som jag umgåtts med längst och Ulla är en gymnasiekamrat som bott i England i 20 år. Vi bilade upp på lördag fm och tänkte oss ett besök i Tännforsens isbygge men det var bara öppet mellan 18.00 - 21.00!? Då åkte vi till Handöl och fikade istället och köpte sten. Efter denna ansträngande fjälltur bastade vi på Fjällporten och svalkade oss med en kall cider. Medan Ulla och jag vilade i soffan lagade Lena sedan en god middag till oss. Det hela var mycket lyckat! Idag söndag besökte vi en del affärer i Åre och sedan avslutade vi vår samvaro på Åre-bageri med semlor och biscvi.
Det är hälsosamt och stärkande i fjällen!

Max vill vara med o basta samt vilar på soffan



Dagbok från Stäket

Hej alla bloggare. Här händer väl inte så mycket. Jag har varit hos Karin o Charlie i 2 dagar och då har jag inte tid att blogga. Att umgås med första barnbarnet är mycket viktigare- Anton var i Munchen och tittade på tyger till Denim Demons skjortor, och jag fick den stora äran att bo med Charlie och Karin ons till tors sent på kvällen. Veckan innan var vi kattvakt åt Oskar och Kickis mysiga katt Max, han bodde här to till tis och det blev riktigt tomt när han for hem till stan igen. Oskar o Kicki var i Trysil och Älvdalen där det var mycket snö.
Nästa vecka kommer vi ju upp till Östersund kanske redan to kväll eller natt. Vi bor hos Maj i Orrviken, hon är ju ensam hemma nu eftersom Sven har åkt till Afrika. Vi ska se skidskytte på lördagen men det verkar ju inte så upphetsande efter helgens besvikelser, men det blir kanske bättre under veckan. Jag har idag varit och sett Greenhouse sommarkläder och det blir mycket snyggt kan jag säga, annars har jag fått hem vårkläderna och kataloger på dem. Ska ta med mig några när vi far upp nästa vecka.
Ha de så bra så länge alla bloggare
kram från Stäket

Radera


Ni som har mitt mob nr kan radera det.Mobilen bor antagligen i nån annans ficka eller kanske i Badhusparken eller på Scandic i Sahara Hotnights hotellrum,va vet jag:o)Nytt nr kommer att för intresserade att publiceras på detta forum .I övrigt kan jag rekomendera en intressant artikel i dagens Aftonbladet sid 26.För er som har 12 mil till kiosken kommer den här.

Snart fyller jag