fredag, december 14, 2007

LISAS ÖNSKELISTA


· Gilmore Girls Box 7

· Långa tröjor

· Tjocktröja

· Pirates of the Caribbean- Vid världens ände DVD

· Mobiltelefon- Walkman (ingen joystick)

· Stjärnkikare

· Stabilo pennor

· Paraply

· Godis (Aladdin, Anthon Berg)

Sagan om drakens återkomst ljudbok 16-22

Jag tänkte mig

att du ville ha en getoststut. Det känns väl skönt att Anton o Karin är hemma igen. Hälsa så mycket till dina pojkar o flickor.
Vi har också blivit med katt. På morgonen när Kåre står på altanen o rökhostar kommer Jesper springande i full fart. Och börjar snacka som sjutton och så vill han komma in en sväng. Han är fortfarande lite reserverad - det har ju bott en elak, stor katt här tidigare - så han måste vara på sin vakt. Rolig som tusan är han i allafall.

ja e hos ab å ska få kaffe å nybakt deru ami kram benke

Ami vill vara med

Hej på dig svägerskan
Vilken ville jag vara med på: Baka tunnbröd, eller köpa getost. som du vet så gillar jag numera
både röd och vit getost, men den måste köpas i Bjärme. Bara den som är god. Jag har varit uppe
sedan 05.30 skjutsade Oskar och Kristina till Arlanda. De sov över här i natt för att spara lite tid
de flyger till London 7.40 i dag och kommer tillbaka på måndag och jag är kattvakt åt söta Max, som han heter. I morgon ska vi in till stan med en ugn som jag kört runt med i Renaulten sedan
i tisdags, skall till Karin o antons nya lägenhet. Vi ska dit i morgon och hjälpa till att packa upp. Det börjar bli klart i lägenheten, Benke la nya golv, rev en vägg och byggde upp en ny, så nu har
de blivit en trea. Badrummet är helt nytt och alla väggar o tak är målade. Karins mor och farmor kommer upp från Norrköping för att se och hjälpa till också. Vi har nu extra möblemang i datarummet Harrys vagga som ska in till stan samt en ny barnvagn, väldigt fin. Ha de bra där
uppe i norr här är det några minus men ingen snö. Vi hörs innan jul
pussar och kramar till alla vi känner/ Ami

Vilken söt liten tärna

Hej Lova! Vilken söt liten tärna du var igår. Lika fin som en Lucia tycker jag.

Ja du Anders det verkar som du också har en "innan jul stress" som drabbar oss alla mer eller mindre. Håller tummarna för att det går bra för dig.

Jag ska försöka få någon ordning här i Tallstugan. Det är en jäkla röra med ouppackade lådor och grejor både här o där. Inte vet jag hur jag ska ha det heller. Men det känns skönt att jag inte behöver jobba något mera före jul. Det märks ju att jag börjar bli lite gammal o inte orkar med riktigt som förut ha,ha. Bara att acceptera och vara glad ändå.
Idag ska Olle, Pecka o Eva baka tunnbröd vid skolan här i byn o jag ska ta mig en promenad o hälsa på bakstran. Det är alltid gott med nybakat - Olle skulle köpa lite getost också! Ami du skulle väl gärna följa med.