söndag, mars 08, 2009

Ja, ta mig tusan..

.. om det inte snöar i Örebro också.. :O) :O) Fast vi hade inte så mycket snö innan och först kom blötsnö nu på eftermiddagen, och ikväll verkar det ha blivit lite kallare så nu ligger snön kvar på backen.. Och det blåser.. Huga.. Jag och Linus sov till halv 11 idag, halleluja, (fast jag hämtade honom halv 1 inatt efter en turné till Skåne, och han var hungrig och skulle äta då, så vi somna nog inte före 2 ) och vi har kollat på en fyra timmar lång serie på DVD. Rasmus kom hem på em från en turnering med Örebro Läns distriktslag, som de faktiskt vann.. :O) :O) De förlorade inte en match, 3 vinster och en oavgjord.. Så han är trött men glad.. Snart ska de hem till sin pappa och jag ska packa för en vecka i Göteborg med omnejd.. Skickar kramar till alla.. Mia

Massor med snö igen!

Ja, tro det eller ej men ta mig tusan snöar det inte idag oxå! Och blåser halv storm tror jag. Läste att våren kommer hit till fjällvärlden i början av maj!!??
Idag var jag kyrkvärd på högmässan som hölls i jakt- o fiskekojan vid Gällsjön. Tur att kojan fanns att gömma sig i och att elden sprakade så musigt (jag menar mysigt förstås)från den öppna spishällen i mitten av kojan. Vi var faktiskt 22 personer. Kantorn hade med sig en synt och kompade Kyrkåskören. En boende i Torråsen, som ligger tvärs över Gällsjön, och som varit med att skriva en bibel (inte så tjock som den vanliga) på jämtska, läste ett stycke ur den. Och så avslutades med kaffe, smörgås och en god kaka. Sedan blev det bara att kura skymning resten av dagen. Ganska skönt förstås.
Hej då från mig