fredag, november 14, 2008

PS

Nickelback:Rockstar:o)

Sent en fredagkväll

Hej Mia,nja,rekomenderar Sahara Hotnigts ist:o) KÅ ,skyll inte på jämtarna att stockholmarna inte kan köra bil:o)Skönt att du e oskadd,nya bilar finns i uppsjö.Bröder ere mindre av.POK Benke:o)

Ni måste..

..bara lyssna på den skönaste låten just nu.. :O) hoppas jag lyckas lägga in den bara.. annars får ni gå på youtube och söka kristian antilla och "vill ha dig" http://www.youtube.com/watch?v=RU7mCSk6pmc
hoppas helgen blir go och härlig.. själv ska jag vara med grabbarna på hockey.. fast ralle har ont efter att ha blivit tacklad av 80 kg brynäsare.. så det blir ingen leksand imorgon, men linus spelar hemma mot västerås.. go natt.. kram kram.. (så här dansar jag runt när jag lyssnar på "vill ha dig".. ha ha..)

Plötsligt kom det en bil från höger

Igår morse när jag skulle åka till jobbet så kom det en bil från höger på den första gatan där vi bor (Biskop Ragvaldis väg). Där brukar det inte komma någon bil i vanliga fall så plötsligt så blev det en kollision mellan oss. (Plötsligt stod en bil ivägen!!) Sakta, som jag alltid kör så blev det bara plåtskador på bilarna. Vi stog och dividerade lite om vem som var den skyldige innan vi var och en åkte iväg igen med våra trasiga bilar. Ingen av oss hade någon skadeanmälningsblankett så vi kom överens om att var och en skriver en sådan och skickar in till våra respektive försäkringsbolag. När jag sen tar lite uppgifter om bilen jag kolliderat med så visade det sig att den var oskattad, oförsäkrad och obesiktad. Skulle så här i efterhand (efterklok) ha ringt till polisen men det är ju tveksamt om dom hade kommit för en sån liten grej!
Som sagt, ta det väldigt lungt på vägarna man vet inte vem man råkar på!
Speciellt Ni som färdas i Jämtland där jag såg i tidningen att det skedde flest olyckor i landet.
Trevlig helg! Kjellåke

Snart är det jul igen.

Idag var det en månad kvar till Lucia. Mysigt. Då kom jag att tänka på att det är bara två veckor kvar till första advent och man får sätt upp julgardiner och adventsstjärnor och ljus. Härligt.Nu börjar livet att te sig från den ljusa sidan igen.
Glad adventsankomst på er alla, tänd ett ljus och tänk på alla vi inte träffar så ofta och på oss som går i skolan, sköter hemmet och andra viktiga uppgifter, ex hästskötsel, matinköp, lite tv-tittande, klädtvätt m m.
God Jul till Er alla från Bergets södra dalgång.

PS Hoppas att tömten längst ner orkar ända fram till jul. Han har inte haft semester han.