måndag, maj 05, 2008

Vintern rasat ut bland.....

... våra fjällar! Kolla Bergets nya bakgrundsbild som Gunnar lagt in. Herre gud vad fort snön försvann. Och det känns otroligt skönt. Har nyss kommit hem från Örebro. Lite varmare där förstås. Det är drygt att åka tåg från-till Örebro. Åkte 09.45 och hemma på Berget 19.15. Men jag vet ju att Mia o pojkarna tycker det är skönt när mamma-mormor skämmer bort dem lite extra och då åker jag så gärna.
Jag hann inte mer än innanför dörren förrän Gunnar Jonsson i Lungre ringde. Han är kyrkvaktmästare bl a. Eftersom jag är byombud vill han att jag gör några affischer och lägger i postlådorna. Det är städdag vid gamla kyrkan lörd den 17:e kl 10.00. Vi får skynda oss att städa eftersom vi ska på 60-årskalas på kvällen. Det blir jättetrevligt.
På bilderna från Skåne som Gunnar lagt ut, är lille Hugo (Kåres barnbarn) med på ett. Han fick låna Gunnars termos och då måste han ju vara glad. Det är inte många som har chansen att låna den! Första kvällen de var i Skåne ville Thea (Kåres äldsta barnbarn) att Gunnar skulle läsa godnattsagan för henne. Gunnar släppte verktygen och var sagofarbror för en stund. Ja det är mysigt med de små barnen!
God natt då! PS Kurt, lever du?? Vill gärna veta!!

En vecka i Skåne, detta är vad jag han att se.



Altanen i Skåne före, under och efter vårt besök. Och en bild på en av våra medhjälpare.