fredag, februari 15, 2008

Ett exempel på vad man kan hitta i länkarna till vänster

Det var en kille som fredag eftermiddag jobbat klart för veckan. Han slutade jobbet åtta på kvällen, så han var bra hungrig. Han gick på restaurang och tog en middag och ett par öl. Efter middagen tog han ett par drinkar och ett par whisky.
Det hade varit en tuff vecka, så han tog en kaffe och cognac också.
Och ett par gin & tonics.
Sen skulle han gå hem till sin fru. Men benen bar honom inte. Han föll som en fura. Han försökte ta sig upp, men det gick inte. - "Fan också, jag får väl krypa ut då, och försöka ta mig upp där ute. Att jag kunde bli så full", tänkte killen.Han ålade sig ut, men utanför gick det inte bättre. Benen bar honom inte. Det var lögn i helvete att kunna ställa sig upp. - "Jag får väl krypa hem då", tänkte killen. "Trots allt är det ju inte så långt".
Drygt två timmar senare var killen äntligen hemma. Han drog sig upp i handtaget till ytterdörren och låste upp. Han ramlade in. Frun sov, tack och lov, och killen ålade sig in i badrummet, fixade till sig så gott han kunde och kröp in i sovrummet, upp i sängen och somnade som en stock.
Morgonen efter väckte frun honom: - "God morgon. Var du ute och söp i går?"
- "Nej, nej! Jag åt mat och tog några pilsner bara. Varför tror du det?" frågade killen.
- "Nja, de ringde från restaurangen och sa att du glömt kvar din rullstol..."

Bättre än VM

De måste va att få se sin bror dels komma ihåg dessa ryska skridskoåkare å sen kunna stava namnen !!!!!!!!!Helt underbart :o)

Missat VM

Ja, då får man göra som Anna-karin Olofsson, kasta in handduken inför helgens skidskytte. Jag blev ,liksom Ako, hemskickad mitt i veckan för att kurerar mig inför det stora som händer i Östersund just nu. Tyvärr blir inte kroppen helt återställd så jag får lämna work ower till masstarten i morgon.
Istället får jag minnas tillbaka på ett annat VM som gick i Österund och som jag var och såg, nämnligen skridskor 1957 på Fyrvalla. Jag tror att det var morbror John som hade fixat biljetter och bjöd mig och Olle. Det jag minns mest var att det var fruktansvärt kallt och på den tiden fanns det ju inget tak på hur kallt det fick vara så man körde ju oavsett gradantalet. Dåligt klädd var man ju också, jag tror att jag bara hade ett par vanliga lågskor på mig (man skulle ju va fin!?) Det sägs att det var 40.000 personer på och runt skridskoovalen men jag undrar om inte det var en publiksiffra som speglade båda tävlingsdagarna. Man körde ju 500 + 5000 meter på lördan och 1500 + 10000 på söndan. Vilka lirare som deltog, vad sägs om;
Sigge Ericsson, Carl-Erik Asplund,Olle Dahlberg, Gunnar Sjölin från Sverige
Oleg Gontjarenko, Evgenij Grisjin Jurij Mikhajlov,Boris Sjilkov från Ryssland och
Knut ”Kuppen” Johannesen från Norge.
Ryssarna vann det mesta, Sigge hade ju egentligen lagt av året innan men la sig i hårdträning några månader innan tävligen. Jag tror att Gunnar Sjölin blev bäste svensk totalt.
Kjellåke

Kjella o Ami

... kom inte till Jämtland igår som det var planerat. Jag blev faktiskt lite besviken, men Kjella är sjuk - influensa förmodligen så han orkade inte åka uppöver. Och det får man förstå han är ju inte direkt ung han heller och en infektion tar på krafterna. Hoppas du kryar på sig snart och kan komma upp lite senare - vårvintern här är ju inte så dum.
Nu väntar jag på Monika o Lars som är på väg fr Sandviken idag. De dyker upp snart.
Vackert vinterväder bjuder vi på. Och i morgon får vi göra Östersund med omnejd.
Hej så länge!