fredag, juli 15, 2011

Hälsningar från Krokstrand

Vi tar en stilla promenad efter en god middag, varmrökt lax med potatis och chokladmousse med jordgubbar. Vi har också skålat i champange för Sebastian som gick sin sista dag på dagis idag och för
 Lisa som skall studera i Norrköping.

Livet är gott.

Sällsynta djur fångade på bild...

Tomas fick i födelsedagspresent en kamra med rörelsedetektorutlösare som han testade i skogen utan för huset med lyckat resultat. Bilderna nedan är när testet var slut stälde han kamran påslagen i bokhyllan i gästrummet så när Hanna och Markus blev inkvarterade där fotograferade kameran sälsynta djur i gästrummet.






Sebastians sista dagisdag!

Sebastian går sista dagen på dagis idag, sedan blir det en månads sommarlov och så skolan i höst! Det känns skönt att gå vidare till skolan både för mig och Sebastian, jag har ju varit engagerad i föräldrakooperativets styrelse under 3 år. Det har varit mycket jobb och gått upp och ner. Nu får jag lämna ett dagis som är i gott skick och som jag känner stor stolthet över, något som jag varit med och byggt upp. Det har varit en härlig plats för både barn och anställda och jag är så glad att Sebastian gått där hela sin dagistid. Han har lärt sig så mycket och fått så mycket stöd där. Jag tror att en stor del av hans grundtrygghet har byggts upp där! Lisa som har jobbat där nu en vecka säger att det är ett jättefint dagis och jag vet att vi har en bra personalgrupp.
Sanningen är att även om det är skönt att lämna så känns det också vemodigt och jag kommer sakna det!