måndag, september 21, 2009

Vi i Vestby följer familjens tradition...

Idag har jag varit på ultraljudsundersökning och fått veta att allt står bra till med babyen. Skönt! Vi behövde lite goda nyheter nu. Det har varit en jobbig period efter att Thereses två-åriga kusin Mishelle fick konstaterat hjärnsvulster med spridning.

På morgonen idag hade Therese frågat sin pappa om han trodde att hon skulle bli storasyster eller storebror... He he. Låt mig säga att jag känner mig mycket säker på att hon blir storasyster ;)

Det hon menade att fråga var ju istället om det skulle bli en lillasyster eller en lillebror.
- Och med termin/ beräknad födsel den 20 februari så kan vi ju inte bryta familjetraditionen. Februari är en tjej-månad :)

2 feb Jag fyller år
5 feb min kusin Vivian fyller år
8 feb Therese fyller år
11 feb Emma fyller år
15 feb Thereses kusin Melissa fyller år
19 feb Lisa fyller år

Barnmorskan var i alla fall mycket säker på att det var en tjej jag hade i magen. Nu gäller det bara att pricka in ett "ledigt" datum ;)

Höst- känsla och kyla...

... är det idag på Berget och har vi tur kommer solen fram också. Vi har haft främmande några dagar och varit ute och åkt för att titta på den jämtländska naturen. Och det är verkligen vackert trots att träden inte fått den riktiga höstskruden ännu. Undrar om alla har tid att uppleva detta? Om inte - ta er tid!
Jag skulle så gärna gå ut i skogen men björnar, vargar och älgar sätter stopp för det. Två vargar synliga här i byn förra veckan. Älgar lite här o där. Och björn
mellan Bringis o Brynje (i fjol visserligen men den smyger kanske fortfarande runt knutarna här). Årets björnjakt här i Jämtland är avlyst nu och det är 70 st bjässar som fått sätta livet till. Och jag tycker det är många som lufsat runt i våra skogar.

Nu går vi bara och väntar på Oskars o Christinas bröllop i Åre kyrka på lördag. Hoppas att vädret är med oss då. En solig, färgsprakande dag vore det ultimata.
Får nog inhandla lite extra näsdukar - en känslofylld stund kan jag känna.

Nu ska jag packa lite beställda kläder för leverans till mina kunder. Fick faktiskt sälja ganska mycket till vårt främmande och det är bara att niga och tacka. Önskar mig flera sådana kunder - då är det roligt att sälja GreenHouse-kläder.

Så ska jag släppa ut Doris. I torsdags blev hon bortglömd och ensam några timmar. Jag trodde Lisa var hemma och eftersom jag inget hörde så brydde jag mig inte heller.
Nu gick det ingen nöd på Doris - förmodligen sov hon hela tiden.
Nej, det här har jag inte tid med alls. Hej då!