måndag, maj 12, 2008

Jag med vill se....

...tatueringen! Jag vill också ha en tatuering - en liten fjäder bara uppe på bröstet och som diskret tittar fram i halsringningen på jumpern! Häftigt!

Tatuering?

Nu är jag väldigt nyfiken på att se din nya tatuering Ami. En liten bild tack!

Dagens inlägg

Kom på att jag inte har bloggat idag. Har inte så mycket att bidra med. Det kan väl kanske vara någon som undrar om jag fått några tänder idag? Då kan jag meddela att det har jag inte!
Har fortfarande inte fått kontakt med min tandläkare. Det har tutat upptaget på hans tel hela dagen. Och jag kan då inte förstå att man får vara så nonchalant mot sina patienter? Jag har under hela min postala tid fått lära mig att det är jätteviktigt att kunderna får ett svar när de ringer - även om det så bara är en tel.svarare inkopplad - att de vet vad som gäller. Man nöjer sig i regel med det.

Apropå Posten - idag har jag bara 11 dgr kvar som jag är arbetsskyldig på! 11 dagar alltså....
Ja så är det.... Det är säkert många som är avundsjuka nu - Kåre tex. Han stiger upp kl 05.15 och sitter i köket och lyssnar på när jag snusar och snarkar. Och önskar att han fick gå och lägga sig igen. Vänta bara tiden går fort ..... Till er som jobbar och sliter kan jag säga "var glada för att ni har den förmånen, det betyder så mycket för oss socialt och för vår egen utveckling. Jag har upplevt att det är så! Tids nog får man sin välförtjänta ledighet också!"
Hej för nu!