fredag, juni 26, 2009

Dagens äventyr...

Hejsan allihopa!!

Vill börja med att fråga om det finns någon som har lust och möjlighet att hämta mig på Östersunds tågstation kl 7 på måndag morgon?

Jag har efter viss frustration bokat en tågbiljett. Blev på väldigt dåligt humör när alla tågbiljetterna kostade runt 1000 kr!! Men, som tur är har jag rest en del senaste tiden, så jag kunde byta mina bonuspoäng mot en biljett (sittplats på natttåg, men ändå) utan att göra något hål alls i min sommarbudget. Sen cyklade jag iväg och klippte mig. ÄNTLIGEN!!! Är så där nöjd (kanske blir mer sen), men det var verkligen behövligt och det kostade bara 260kr med studentrabatten, så det var bra.

Sen, på väg hem, när jag promenerade i det sköna vädret satt en liten ihopkrupen figur och bad om hjälp. Det visade sig vara en liten kvinna (inte helt nykter) som enligt henne själv hade börjat blöda på läppen igår utan att hon vet hur och försökte nu ta sig till vårdcentralen. Det blödde ordentligt och hennes papper var helt genomblött, så jag tryckte upp en binda i ansiktet på henne och hjälpte henne hitta vägen. Vi fick en trevlig liten pratstund längs vägen, trots vissa svårigheter att höra vad hon sa på grund av bindan i munnen, som vi dessutom var tvungna att byta efter halva vägen. Vi kom fram och hon fick hjälp, så nu hoppas jag att det går bra.

Så nu står jag i valet och kvalet om jag ska ta tag i mitt hus och börja packa, eller om jag ska ner en sväng på stan idag igen och packa i natt istället.... Har ju kommit så långt som till att jag har flyttkartonger och tagit fram dom väskor jag jag har.

Skön sommar till er alla och njut av det fina vädret!!! :) Kramar!!

Oj, oj , oj nu skulle ni se Kurt

Han kom nyss in med posten och visade då sina nya glasögon. Jättesnygga, så gissa om han såg kärut ut. De gamla glasögonen hade han haft i 17 år så det är kanske inte så konstigt att han irrat hit och dit i tillvaron de senaste åren. Jag menar: Bringåsen-Göteborg-Stugun-Bringåsen och så blir det en flytt in i nya huset om några månader.
Nu verkar livet stabilt igen och det kan han tacka sin lilla Monika och de nya "ögonen" för. Eller hur Monika??

Nu hänger vi på husvagnen och åker ända ner till Hammarstrand. Det är några nostalgidagar där i helgen och så hoppas vi att Mia o Rasmus kan stanna över en natt på deras väg till Örnsköldsvik där Rasmus ska vara med på ett läger.
Ha en trevlig helg då!