tisdag, november 18, 2008

Hej alla
Ja du AnnaBritt ser du ut så när du ska sälja kläderna kanske det kan vara en förklaring.....
Men det gör du ju inte så jag tror att det är fortfarande nytt för alla uppe i byarna de funderar och tittar i katalogen och så kommer de tillbaka i vår. Det är också den finasiella krisen givetvis, vi handlar inte lika mycket då.
När jag började med kläderna 2002 var det ung så det började, men det sprider sig och blir ringa på vattnet, så var lugn det kommer flera.
Själv var jag hos spec på Löwet med min onda hö arm. Dr sa att jag skulle lugna ner mig, axeln är utsliten, annars sätter han in en plastprotes i stället. Frågan är hur man löser det med klädförsäljn? får börja använda vä arm i stället.
I söndags var vi på namngivningsfest i Solna. 35 vuxna och 5 barn i 2 rum o kök, men det gick förvånansvärt bra . Det serverades rökt rådjurslår med pot gratäng och pajer 3 olika. Till dessert var det en stor chokladmuffins som Karin o Anton bakat, med chokladglasyr och strössel.
Karin o Anton höll ett mycket bra och roligt tal. Vem Charlie kan vända sig till i olika frågor när hon blir större bl a. Gudmor Lotta höll ett fint tal och Gudfar Jacke sjöng en sång och spelade gitarr för Charlie. Charlie skötte sig ex plariskt och var däckad vid 16 tiden när de flesta började gå hem. En mycket trevlig dag. Sätter in kort senare ska på fibromöte nu.
Ha de bra där uppe i norr.
kramar från Ami