torsdag, maj 08, 2008

Mallis

Hej, Ami tackar alla för födelsedagshälsningarna. Har kort uppkoppling så det får inte bli mer just nu, hon återkommer på lördag när vi kommit hem. Hör just nu på radio att aik leder mot peking. grejt! Kramar till alla från oss.

Full rulle......

.... på Berget idag igen! Jag är så glad över mina duktiga syskon! Storasyster behöver bara säga hur jag vill ha det - så fixar de resten och ger mig råd o idéer. Och var och en specialister inom sitt område även om de kan göra lite allt möjligt. I morse t ex så dök Benke upp vid halv åtta-tiden och undrade vad han skulle hjälpa till med. Vill så gärna ha en bänk med skåp under, på altanen, där jag kan förvara ved, dynor till utemöblerna, alla mina blomkrukor när jag inte använder dem, verktygslådor, kompostbyttor, ölburksuppsamling m m. Jösses får jag plats med allt då??
Gunnar kom också, och tillsammans kom vi överens om hur det ska vara. "Jag har nog några gamla skåp och även skivor vi kan göra ett golv av" säger Gunnar, och så kan du måla dem, sätta nya handtag o s v. Ja det finns hur mycket resurser/materiel som helst att hämta i snickarverkstan. Och det kostar inget!! Det kan väl inte bli bättre.
Jag tycker det skulle vara snyggt med några hyllor också, där jag kan ställa blommor, och det ska Benke fixa. Han hann göra en hel del idag alltså och det kommer att bli så bra när det är färdigt.
Och jag är mina syskon evigt tacksam! Kram fr storasyrran!