fredag, november 07, 2008

Bomber och granater

Hej, vad är det som händer i Jamtland? Snart verkar det som om halva länet är avspärrat på grund av misstänkta bomber? Är de nån som är missnöjd me nåt? Det blir ju många resor för den s k bombgruppen som man måste tillkalla från Stockholm!

För övrigt: 1.Bra Berit, kör hårt med studierna! 2. A-B: När får man smaka det torkade renköttet som tydligen finns? 3.Kul reportage från Oddasat och grabbarna från Holmen. 4. Tänk vad november är en grå och trist månad men snart är det vår igen. 5. Fint rum du har Lisa! 6. Gick de bra me peran, Benke? 7. Går de bra i Brunflo Gunnar?

Fars Dag!

Hej till mina syskon! Jag har beställt en snygg, grå, stickad cardigan + två t-shirts fr Green House som pappas farsdagspresent. Om ni vill vara med så hör av er. Det blir 100 kr/syskon (med min rabatt).
Hej för nu!

Hurra hurra va ja e bra

Idag hade jag slutförhör i medicinsk grundkurs och klarade det med bravur. Nu är ett stort ämne avslutat och jag kan ta det lite lugnare i en vecka eller två. Jätteskönt. Har även haft slutförhör i psykologi och på onsdag är det slutförhör på " Människan socialt och kulturellt". Det har varit jobbigt ett tag för jag ville bli klar med detta före jul och det klarade jag med god marginal. Nu ska jag återuppta mitt sociala liv, d v s kontakta vissa nära och kära som fått sitta på undantag en tid. Jag har varit väldigt egoistisk och focuserad på skolarbetet de senaste 5-6 veckorna.
Ha en bra helg alla, puss och kram till er.