fredag, juni 19, 2009

Glad Midsommar!

VÄLKOMMEN TILL BERGET MONIKA!!

Börjar med att hälsa GLAD MIDSOMMAR till ALLA och ta det lugnt med firandet! Det känns lite bättre i morgon då!! Nu kl 0900 är det +8 utanför fönstret.

Fick höra igår att Berith ligger på sjukhuset igen. Enl Kenth så hade hon högt blodtryck och tungt att andas. Tydligen så kan det vara så här upp o ner under en tid efter infarkten. Hoppas hon får komma hem idag så hon får vara med Erikas familj som kommit hem också.

Det är så skönt att Monika har kommit hit till Kurt och Berget. Nu slipper jag oroa mig för om Kurt håller på att svälta ihjäl eller hur det är. Hans kylskåp är för det mesta väldigt tomt. Jag vet ju att hon skämmer bort honom mycket med att laga god mat. En del har det väldigt bra vill jag säga!!

Igår kom vi hem till Tallstugan igen efter en liten semestertripp söderöver. Om det är någon som tror att vädret var bättre där, så kan jag säga att det var det inte. (Kåre har inte kunnat gå i sina shorts på hela tiden). Men vi har tittat runt lite överallt i alla fall. Studentexamen i Örebro var ju höjdpunkten och jag är mäkta stolt över min Mia som tillsammans med Micke ordnade med firandet så trevligt o mina pojkar Linus o Rasmus. Linus fick ju stipendium för gott kamratskap o goda studieresultat. Rasmus fick också bra betyg så de kan vara jätteglada båda två. Allt slit har givit resultat. Det känns så skönt i mitt lilla mamma- o mormorshjärta. Nu önskar jag dem en riktigt skön ledighet! JAG ÄLSKAR ER!

Nu ska vi försöka fira midsommar så gott det går. Vi ska åka till gamla kyrkan om det inte ösregnar förstås. Gunnar, Ingegärd o Lisa åker till Alanäs. Ami o Kjella är hos Maj o Sven i Orrviken.

Nej, det här duger inte. Nu ska jag klä på mig o äta frukost.

PS till Benke - tack för låttipset! Det är en höjdare!