måndag, november 03, 2008

Mitt nya rum

sen jag kommit hem har jag och pappa flyttat upp alla mina saker till mitt nya rum. Det känns lite konstigt att bo uppe men det gör ingenting, det känns bra att ha ett eget badrum också och mitt rum är så fint. pappa ska bara bygga en säng till mig så kommer jag få ordning här uppe. det är bra att få umgås mera med kattorna (jag är en kattmänniska som behöver det) och att slippa gå upp med Doris om morgnarna.




Doris har fått en blinkande lampa att ha på sitt halsband. det gör det mycket lättare att se henne när hon är ute själv på kvällarna. Och trots att den blinkar i olika färger verkar hon inte störas så mycket av det.

Hemma från Norrköping

Idag är jag tillbaka på skolan igen efter lovet. Jad hade ett bra lov men det känns okej att vara i skolan idag, jag började inte förän halv tolv så jag har fått sovit i alla fall. Det var väldigt kul att vara i Norrköping på lovet, vi gjorde inte så mycket men allt som jag tänkt göra gjorde vi och det var skönt att ta det lugnt medans Emma slet. Anders lägenhet var fin och vi spelade en del lego Batman på hans wii på dagarna medans emma satt hemma och jobbade. Annars spelade vi brädspel hemma hos Emma på kvällen, ett roligt spel som heter Carcassonne och jag vann flest gånger. Sista dagen gick vi på stan och jag köpte en del nya kläder på New Yorker, en klädaffär de har där som jag tycker mycket om.

Det här var första gången mamma släppte iväg mig själv på tåget (hon är alltid så orolig) och såklart gick det bra, men jag hatar verkligen att åka tåg och undviker det så mycket som möjligt. Men nästa gång är det kanske jag och Emma som hälsar på Anders där eftersom hon slutar skolan nu efter jul.