onsdag, maj 28, 2008

Ett sjujädrans kalas skulle....

.... jag väl ha unnat mig och de mina känner jag nu när jag har hur mycket tid som helst! Hur får man ihop alla då? Det ska ju helst vara medan det är sommar och eftersom den kommit nu först till Berget så kanske den varar lite längre i stället. Vad tror ni om det? Skulle det funka? Men då blir det kanske i slutet av juli. Jag grunnar på det ett tag.

Tack Kjella och Benke! för hälsningen till pensionären

Postverket

Ja, du Anna-Britt, nu är det ingen kvar i familjen i det Kungliga Postverket. Själv hade man ju också några roliga år som trappsnigel och lantbrevbärare. Mottot "Posten måste alltid fram" var ju en ledstjärna som man försökte leva upp till och för det mesta gick det ju bra. Bästa tiden i posten var ju när man fick åka ner till Stockholm och jobba extra när det fattades brevbärare där, då fick man ju traktamente som ett tillskott till den inte allt för stora lönen. Kunde ju bo hos Dig då Anna-Britt till en mycket rimlig kostnad.
Lycka till som pensionär och med den nya husvagnen!

Ibland är det bra att vara storasyster

Jag får alltså njuta av ledigheten långt före alla småsyskonen t ex. Men ni närmar er mig med stormsteg! Har ni tänkt på det?

Anders - vilken stor fin lägenhet ni fått tag i, och nära skolan också. Hoppas att det går bra nu med tentan på lördag. Jag avundas dig inte. Och så ses vi snart på Berget igen.

Familjen i Vestby - vad ni är duktiga och flitiga! Och vilken skillnad det blev i trädgården efter ert slit. Men det blir ju lön för mödan när det börjar växa nya blommor, jordgubbar m m i rabatterna.
Hälsa Therese att jag tycker hon är duktig som klarar av att gå till tandläkaren. Och få en present också! Det fick minsann inte jag.

Själv ska jag försöka putsa lite fönster på altanen. Jag har putsat några och man ser klart och tydligt ut genom dessa. Har trott att det varit lite dimma utanför annars. Positivt överraskad blev jag.
Också glad över att Sasske har kommit tillbaka från sin utflykt. Eywyn brukar ju vara borta ganska länge så därför inte lika orolig för henne.

Posten

Jag vill gratulera syrran på hennes stora frihetsdag,måste va underbart :o)