fredag, mars 20, 2009

Först till dig Emma


Det måste väl kännas skönt för dig nu när du har klarat din examen. Du kan ju släppa loss och fira lite extra nu och inte behöva tänka på skolan något mera. Måste vara en underbar känsla.
Jag har varit lite vissen ett par dagar med feber och ont i musklerna. Var tvungen att inställa klädvisningen på Frösön igår. Det får bli en ny tid senare.
I eftermiddag åker jag och min supersnälla betjänt till den stora metropolen Kårböle för att visa kläderna i Bystugan där. Hoppas på att få sälja naturligtvis.
Upptäcker att de mest populära kläderna börjar ta slut i alla storlekarna hos GreenHouse. Och då har jag knappt kunnat sälja något p g a att det fortfarande är vinter häruppe. Det är skoteroveraller- o stövlar, filttofflor som gäller just nu.
Pratade med en kollega i Stockholmstrakten som sa att de också haft en trög försäljning hittills och då har de haft vår flera veckor före oss.
Kan berätta att jag har en kund i Skåne som verkligen gillar kläderna. Hon tittar i katalogen, skriver upp vad hon vill ha och jag beställer. Och det har inte varit några problem med storlekar etc. Försöker få till en visning där också när jag ska till Laholm och titta på höstkläderna i slutet av april. Jag kanske får beställa dom till juli-aug i stället. Med tanke på att hösten kommer hit redan då! Nä, nu är jag väl pessimistisk