onsdag, januari 16, 2008

Ami det är väl självklart att..

... ni får komma och hälsa på oss och få en kopp kaffe här på Berget! Vi är inte snåla precis. Och det ska bli så roligt att få träffa er! Vi har ju också ett litet annex intill Tallstugan där man kan få bo om man vill. Nu vet jag att vi ska få Ölandsfrämmande också den veckan men vi får se lite längre fram hur vi ska pussla ihop det.
Kommer ni ihåg att jag - för några dagar sen - lovade berätta något kul och spännande för er? Nu gör jag det. För första gången i mitt 64-åriga liv ska jag åka på en charterresa och det är Italien och Gardasjön som är målet. Nu undrar ni väl hur sjutton det ska gå till eftersom jag är extremt flygrädd. Det undrar jag också. Har ju haft tillfällen att resa tidigare men eftersom jag varit så rädd har det inte blivit av. Vi, jag och Kåre åker den 11 juni fr Malmö och kommer hem på midsommarafton. Tycker det ska bli kul och skönt faktiskt! Mia´s spontana reaktion var - det är väl på tiden att du får se något vackert mamma! Vet ni det roligaste av allt är att vi ska åka TÅG! Fritidsresor började förra sommaren med tågcharter till Italien och i år har de utökat till andra turistorter också. Enl de kontakter vi haft fungerade tågresan bra även om den tar 24 tim. Det finns ju mycket fint att titta på efter spåret tror jag. Och man har sin egen lilla kuppé där man kan sova och duscha. Sen bor vi på hotell i staden Garda när vi kommer fram.
Är det någon som blir avundsjuk?

Inbjudan

Hej igen jag förväntade mig en inbjudan ang fika när vi kommer upp till Bringis i februari.
Men inte då.......
Kjella är på avskedsmiddag i kväll så jag spela lite på hästar för att ha något att göra. Jag fick
en Sverige lott på posten som jag vunnit på något jag inte vet vad det är, samt ett mail idag
från GreenHouse att jag vunnit kläder för 1200 kr. så då tänkte jag att nu är bäst att passa på
därför spelar jag på hästar i kväll.
söndag åker jag till GreenHouse fabrik i Ikast på Jylland, vi ska gå en utbildning som gruppledare tom tisdag. Åker med Anna som är fruktansvärt flygrädd så det blir tåg söndag i
9 timmar kurs må o tisd och tåg hem i 9 timmar. Låter väldigt lång tid men vi får väl läsa, prata
o lösa korsord kanske.
Annars väntar jag på nästa fredag när jag blir FARMOR ska bli underbart.
kram till alla bloggare

Var är alla Bergetbloggare

Nä, det var som sjutton, ingen har varit in och skrivit efter mitt senaste inlägg igår. Var är ni någonstans - ni som kan skriva lite på denna blogg?! Jag är ju himla nyfiken på hur ni andra har det. En liten lägesrapport bara!
Idag har det varit stockholmsväder (grått, grått, grått) här i Bringis och det regnar ibland. Blåser inget i alla fall och det är heller inte halt så jag passade på att gå fram och tillbaka till nya kyrkan. Skönt att få lite luft. Har också varit in till stan och veckohandlat. Bra att man måste planera inköpen när det är långt till affärerna. Det blir inga impulsköp varje dag. Den här dagen har gått fort fast jag inte gjort så mycket nytta.
Nu blir det stuvade makaroner och älgfärsbullar till middag.
Vi hörs o kramar