torsdag, december 02, 2010

Håller med Benke!

Fast jag tycker lite synd om er däruppe ändå, parasiterade som ni är nu för tiden :-)

I Bohuslän är det kallt, -19 igår och i en vecka har vi haft temperaturer kring -10 till -15. Jag har hört att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år i år. Det är så att man känner sig lite hemma faktiskt :-) Men husen här är inte byggda för sådana vintrar, rör fryser sönder, tak rasar och det är svårt att hålla värmen (de Jämtländska husen är bättre isolerade!). Skönt att vi kommer att spendera en månad av vintern i Tanzania.
Idag blir det en lång arbetsdag då jag ska försöka färdigställa min licentiat-presentation som ska hållas om en dryg vecka. Imorgon är jag och Sebastian lediga och så ska vi till Norge och hälsa på Emma på lördag.
Krya på er däruppe!

Biggest Looser Östersund

Tävlingen pågår för fullt,nu med över 7000 deltagare.Spänningen är olidlig,så fort en deltagare reser sej upp så går ett sus genom publiken.Alla undrar:ska han på muggen eller inte?För vår fam går det inge bra i tävlingen,vi kokar nämligen vårat vatten :o) För tydlighets skull vill jag även säga att människor i hela världen som måste dricka ur skitiga diken skulle va j-----t glada om de hade vår vattentillgång.Så va e lite rännskita.Så när ni sitter på dass å gnäller tänk på dom som inget vatten har å skänk nåra luskronor till nya brunnar!