måndag, februari 09, 2009

En liten nattgäst....

....har vi haft i vår säng. Doris rymde hemifrån i går kväll och satt på vår bro när Kåre gick ut för att röka. Hon ville inte pulsa hem i djupsnön igen. Doris har vissa privilegier när hon är här hos oss t ex får sova i vår säng. För nu drar hon ju inte med sig en massa lera utan är vit, fin och luktar gott. När hon lagt sig till ro bredvid mig läste jag "Gud som haver" och sjöng "Trollmors god-natt-visa". "Men nu får du väl ge dig" var Kåres kommentar och jag undrar vad han menade med det egentligen??? Doris somnade i alla fall och jag har inte hört henne på hela natten.

Ni skulle bara se hur mycket snö det är här på Berget. Man tror inte att det är sant när man tittar ut. Och till råga på allt minus 15-20 gr. Kåre åkte vid 9-tiden igår morse för att ploga i Brunflo och han var inte hemma igen förrän vid 18-tiden.
På torsdag åker vi söderut - till Skåne - om det inte snöar förstås. Vi delar upp resan i två etapper. Och då, Kjella o Ami, behöver vi liggplats för en natt. Jag ringer senare om det.

Vad söt hon är lilla Charlie när hon håller upp sitt lilla pekfinger som visar att hon nu är ett år. Och vilket födelsedagskalas för Therese som fyllde 6 år. Visst är det mysigt med våra barn o barnbarn!
Nej, nu måste jag äta frukost. Ser att Gunnar är ute o plogar nu igen.