onsdag, april 15, 2009

Hem från Vemdalen

Nu är vi hemma efter att ha firat påsken i Vemdalen. Det var mysigt att träffa Mia och pojkarna. Linus blev ju tyvärr förkyld så han kunde inte åka skidor så mycket. Han o jag gick i stället eller så satt vi o solade. Å, du Kurt jag börjar bli så gammal o stel att jag inte kan sätta mig i en pulka ens än mindre komma upp ur den.
Kåre gjorde dock två åk på skidor men då var det inte långt ifrån att han kollapsade skulle jag vilja säga. Man ska nog inte åka så långt och vara totalt otränad för att ta sig ner i backarna. En lär sig så länge man lever.

På Vemdalsskalet märktes då inte att Sverige befinner sig i en ekonomisk kris. Många bilar på parkeringarna och mycket folk rörde sig i o runt backarna. Med senaste nytt i skid- och klädesväg. Förstår att det går lite pengar om man har en familj m tre barn exvis, och alla ska ha liftkort, käka lunch o middag ute kanske. Åka vessla och vara på badet. En hel förmögenhet för en liten pensionärstant. Nu kom vi undan lite billigare eftersom jag hade lagat mat och tagit med.
Nu kom Benke o Gunnar för att fika. Hej på en stund.