torsdag, augusti 12, 2010

Ser fram emot besök!

Emma kommer imorgon! Och ja -badrummet är färdigt! Jag ska försöka få någon bild till bloggen framöver så ni får se. Det är faktiskt mycket mer lustfyllt att skriva på berget-bloggen när jag vill och inte känner att jag måste ;-)

Just nu är det galet mycket på jobbet. Jag går en kurs och håller på att dra igång ett nytt experiment samtidigt. Jag är ute på djupt vatten och håller på att blanda kemikalier och beräknar koncentrationer -det var länge sedan jag höll på med något sådant! Både läskigt och roligt! Jag har bara en vecka på mig nu att göra experimentet -men om inget inträffar (peppar, peppar) så ska det gå. Sedan är det forskar-skola möte i Hovs Hallar om knappt två veckor.
Snart kommer vi ju till Ösd igen, längtar redan! Jag kan visst inte få nog av Jämtland nu för tiden ;-) Vi får se om ni känner igen mig när jag kommer... Ni får se vad jag menar....

Hallo!

Hejsan!

Ville bara säga att jag kommit tillbaka till mitt lilla norska kryp in, ganska mysigt måste jag säga. Har jobbat hela 4 dagar efter semestern och har nu helg i hela 3 dagar. Ikväll ska jag till min syster och äta och i morgon ska jag till Sverige, först ska jag ordna lite ärenden och sen hälsa på min kära kusin och hennes familj. Tydligen ska deras badrum, det stora, vara så gott som klart. :o)

Jobbet var kvar som vanligt, hade inte gått upp i räk under semestern. Spännande att dra igång med ett nytt läsår med några nya barn och utmaningar. Väldigt roligt att träffa alla igen, nu när jag varit borta hela 3 veckor. :o)

Annrs så är det något konstigt med min post, tror den har flyttat utan mig, och mitt elbolag anser att jag förbrukar ström tillräcklig för en hel villa. Är inte helt enig, då jag inte har något värme på, knappt lagar någon mat, alltid stänger av tv'n där frame och max tvättar en maskin i veckan. Vi håller på att diskutera det hela.

Övrigt: Gillar sr.se där man kan lyssna på vilka radioprogram man vill när man vill. Just nu går Sommarpratarna hett hos mig.

Kram!!

De bidde ett tak. Längter hem till mina tak

Tänker mycke men skriver sakta ska pröva skriva om några tänkerier.

Tråkigt att Saras Hintz Saltin blogg nu skall dö ut, bra att hon sattsar på Berget som alternativ, som skapare av Berget börjar jag kånna mig utkonkriterad av fisbocken vad gäller att få er som får skriva på....... tappade tråden ....... skriver för sakta. I morgon är en ny dag å då ska vi börja.......
I da bidde det ett tak,

med lite hjälp av