onsdag, september 30, 2009

Vad bra att det fanns ett foto...

... på Gunnars geniala "kläddockor" att hänga mina snygga kläder på. Fiffiga måste jag säga. Många av dem som besökte Bygdegården i lördags (Färdmål Kyrkås)tyckte att det var så himla bra. Gunnar gick och klurade hela fredagen på hur han skulle få till en bra upphägning som enkelt skulle visa kläderna runt om. Han hade tidigare sågat ner en tall bredvid vårt hus. Av den sågade han till de runda träplattorna, sågade en liten ficka i mitten av plattan, borrade ett hål genom fickan där han satte i en träplugg att hänga galgen på och vips hade vi huvud och axlar. Resten av kroppen stod kläderna för.
12 st dockor med olika klädkombinationer hängde i snören från taket. Han hade också fixat plattor där han klistrade på en affisch som talade om var kläderna finns och kan provas, tel.nr m m. Kan nog inte ha fått bättre reklam. Jätteglad för det Gunnar!
Själv kunde jag inte vara med på dagen - jag var på bröllop då. Min kompis Yvonne Nilsson (på fotot)från Sjör skötte dock visningen med bravur. Delade ut kataloger och visitkort. Hon hade också på sig en snygg GreenHouse-blus. Jag var med på middagen på kvällen och då fick jag höra att kläderna var snyggare i verkligheten mot för i katalogen. Får se då om jag får några nya kunder. Mer kan man inte göra.
Nej, nu ska jag hänga lite kläder på tork. Tvättdag idag.

Ett par bilder från bröllopet.





Några bilder till. Visar givetvis upp fler nästa gång vi ses. Tack alla ni som kom till kyrkan, det var härligt att ha er med.

(är fortfarande intresserad av gammalt vindpinat ladugårdsvirke, Gunnar, har du inget som ligger och skräpar?)