tisdag, juli 05, 2011

Alla är välkomna. Kan du snälla sätta upp en kopia på Bringåsen´s anslagstavlan. Tack.

Tack så mycket Emma!

Jag blir gratulerad så mycket idag. Gunnar flaggar för storasyster. Och nyss pratade jag med din mormor Sig-Britt. Hon glömmer ingen födelsedag. Helt otroligt. Vi började fira lite igår kväll då Monika, Kurt, Gunnar, Benke o Eva kom hit o fikade. Monika åkte till Ransäter efter det. Ha det så bra Emma o vi ses väl om några veckor då. Hälsa till alla där i Vestby!
Kramar fr faster Anna-Britt

GRATTIS FASTER!!!

Hoppas du blir ordentligt firad av dom som är nära och kära. :o)

Idag ska jag och Lisa passa våra systerdöttrar, medan deras föräldrar är på jobb. Lisa behöver lite uppvärmning innan jobb på dagis och jag.... ja det borde ju gå bra, jobbar ju med barn till vardags.... ...OM vi får minstingen att sova på dagen!!! Jag lyckades inte få mig själv att sova i natt, så vi får se hur det går. Fortsättning följer.... :O) Hoppas vädret spricker upp och ger oss sol och värme bara.

Spännande med utvecklingen på lekstugan, du är duktig pappa! Själv börjat känna att semestern ligger runt hörnet och smått börjat på hemlängtan... På torsdag åker jag till Göteborg över helgen och hälsar på Emma, sen jobbar jag 4 dagar till innan SEMESTER och en helg i Linköping. Sen är det dags att åka hem till Jämtland och Alanäset och yran. Ska verkligen försöka hinna med en tur till Umeå också innan jag måste ner och jobba igen.

Glad sommar till alla!!!

A-B

Jaha,du har skaffat dej en sommar stuga ser jag