söndag, december 02, 2007

Vad fint du har julpyntat bloggen pappa!!

Hejsan allihop!!

Vill bara berätta att vi hade det super mysigt och roligt i fredags när Anna kom hit till Norrköping. Anna och jag började med en lunch på stan, innan vi strosade runt och tittade på allt vi ville köpa. Anders kom och mötte upp oss och gick med oss hem, innan han försvann ner på stan igen för köpa badbyxor (?!). Han var på fest med sommartema igår. Anna och jag handlade mat medan broren var borta. Det blev helstekt fläskfilé med klyftpotatis och tzatziki, väldigt gott!! Som efterätt blev det kladdkaka och spel. Har fått ett väldigt roligt spel, Carrasonne, vi invigde det med väldigt mycket skratt. Det går ut på att bygga städer, vägar och bondgårdar som man får olika poäng för och spelstrategin ändrades drastiskt efter första omgången. Något som är extra bra med spelet är att man bygger spelplanen med hjälp av brickor som läggs ut, så det blir aldrig lika, vilket (förhoppningsvis) gör att man inte ledsnar på det.
Resten av helgen har gått åt till ingenting, vilket innebär lite adventspynt och plugg. Ganska lagomt, även om jag gärna ser att Anna stannar mer än en natt nästa gång hon kommer. Roligt att hon tog sig tid att komma förbi överhuvudtaget.

Önskelistatillägg!!!!! Det står pengar på min önskelista, vilket även är den enda punkten på min födelsedagsönskelista (snacka om att vara ute i god tid!!). Jag vill gärna resa till Vestby och Strömstad vecka 3, och behöver lite hjälp. Ska bara fråga Sara om det går bra för henne också... :o)


Kramkram!!

1:a advent på kvällen.

Idag har det varit en fin dag med kyrkkaffe och "Snö of Sweden"s rea i Ås. En sak saknar jag dock. Ingen skottar min trappa från tvättstugan! (Gunnar går aldrig där). Här får man pulsa dag ut och dag in i samma fotspår! Varför är inte den trappan skottad längre?! Det är sånt jag sitter och funderar på.

1:a advent

Jag håller inte riktigt med Gunnar att det är mörkt här på Berget. Vi har satt upp adventsstjärnor o ljusstakar och eftersom det är mycket ny vit snö som har kommit är det otroligt vackert. Lägg också till Oboy, nybakat mjukbröd med kalvsylta och rödbetor så kan det inte vara bättre. Nu åker vi till kyrkan o lyssnar på Kyrkåskören bl a. Ha en trevlig advent och speciella hälsningar till alla utsocknes boende.
Kramar fr Anna-Britt

Gunnar

Jo då,ljusstakarna ,stjärnorna å tomtegården är uppsatta å lyser upp i Decembermörkret å en å annan julbonad är uppsatta.Du får jaga på Kåre så att han fixar utegranar å en istappasslinga på bron så de blir sej likt nu i julen närmar sej.Å du min käre vän,nu ser du till å ta de lugnt,Ha nu en trevlg 1: advent bamsekramar till er allihop,,Kurre & Monika,,saknar er