söndag, september 14, 2008

Söndagsrapport fr Berget

Men jag börjar med fredagskvällen då vi ju var bjudna till Gunnar o Ingegärd på säsongens sista grillmiddag! Vi (+ ett par till fr byn och pappa förstås) satt i lusthuset och åt och det var jättemysigt när det började skymma och stearinljuskronan var tänd. Önskar att jag kunnat visa med en bild. Varmt blev det också med infravärmen på.
Igår kom en annan köptrogen "Green House kläderkund". Lotta Bergman - det var speciellt roligt att hon kom eftersom jag inte träffat henne på länge. Hon tyckte att kläderna var snygga med färger som hon passar i. Ja, det blev en hel del jag fick sälja till henne. Det tackar jag för.
På kvällen var vi bjudna till bystugan i Kläppe på surströmming. Det var så himla gott, ja det var särskilt gott igår. Roland Olofsson och några av hans grannar hade ordnat. Kul också att träffa några gamla bekanta och våra Kläppekusiner förstås.
Kåre är ute och klipper gräs. Gunnar har troligen fått en muskelsträckning där han gjorde sig illa tidigare. Men han går inte så krokigt idag så han är nog på bättringsvägen kan vi hoppas. Och jag ska nog putsa lite fönster på altanen för fy tusan hur flugorna skitar ner. Varit jättemycket flugor eftersom fåren gått på bete alldeles intill oss.
Ha en skön söndagseftermiddag