måndag, januari 21, 2008

Här kommer en..

.. vacker bild fr Holmen i somras.. (Ska försöka hinna med att låta mamma få med sig en skiva hem med alla övriga bilder fr Holmen så de kan läggas in för allmän beskådan)

Jo, det är inte klokt vad vi blir bortskämda här.. När jag ringer hem som jag brukar, när jag sitter i bilen hem på em, så hör jag mamma i bakgrunden som ropar "nu skyndar du dig hem, för maten står på bordet".. Det händer inte ofta numera kan jag säga! :O) Jätteskönt att hon är här..

Vidare så är det kurs för personal runt de barn som jag jobbar med, men lika kul och jobbigt är det.. Det som är kul denna gång är att det är sån blandning;
2 fr Arjeplog, 2 fr Sölvesborg, 2 fr Vårgårda, 2 fr Eslöv, 2 fr Tjörn, 2 fr Gotland och 1 fr Göteborg.. :O) Nästan hela Sverige representerade!! Och vad härligt det låter när de pratar med varandra, snacka om skiftande dialekter!!!

Kl är nu snart 21:00, nyss har jag hämtat hem den lille fr träning och vid halv 11 är det dax att hämta hem den store.. Och sen får man krypa ner i säng.. Dit längtar jag idag..

Sov gott alla..

kram, Mia

Tack Pappa och Mamma!!!!

Jaså

Du smiter till örebro du Anna-Britt när ja ringer å vill prata me dej,emn enligt Kåre så mår ni bra å de va ju de ja ville veta.Nu ser du till å håller dej hemma nästa gång ja ringer,,hahaha,,ha de nu så bra åva rädd om dej,,kramen på dej.

Nu är jag i Örebro

Nu är jag i Örebro hos Mia, Linus o Rasmus. Efter den vanliga rutinen på mornarna cyklade de iväg till skola och jobb idag. Mia håller i en kurs för föräldrar hela veckan så jag ska serva med mat och klädtvätt här hemma. Kan inte låta bli att beundra min pojkar. Har aldrig hört dem gnälla och tycka att det är jobbigt att kliva upp tidigt när de ska till skolan eller träningen.
Jag har varit och handlat - det är en bra bit att gå - och då tar jag bussen från affären när det är lite tungt att bära. Och det finns inte en snögnutta här så det är lite skillnad mot hemma.
Vi hörs en annan dag