måndag, mars 08, 2010

6 månaders arbete...


Idag överaskade jag mig själv och lyckades hitta en lösning på mitt examensarbete som var bra mycket bättre än vad jag trodde var möjligt, eller rättare sagt jag var på väg att ge upp. Ovan går att skåda två linjer, den blå motsvarar människors värderingar av olika papper, den röda motsvarar värden som "lösning" räknar fram för motsvarande papper. Som synes ligger dessa inte på varandra, vilket skulle varit ofattbart bra, men det viktigaste är att ökar och minskar på ett likartat sätt. Linjerna ligger ungefär på samma avstånd hela tiden, vilket är bra.

Nu ska jag koncentrera mig på att skriva en utförlig rapport på hur man kan beräkna den röda linjen sedan kan jag bli examinerad "Master of Science".

PS. kvällen studentmiddag: makaroner och stekt falukor med ketchup DS.

Jag har oxå fått mat

Här i Vestby jobbar jag och Terese vidare med dockskåpet. Damerna har åkt till IKEA, Lisa är ute med Doris, Terje jobbar, Anna och Tuva sover. Igår var vi Olssons till Krokstrand på midda hos Sara, Tomas och Sebastian som bjöd på lax mm. bland annat en sås som jag hoppas Sara bloggar upp receptet på nu när bloggen blivit en matsida. i morgon åker jag och Ingegärd upp till Berget igen.