söndag, oktober 07, 2007

Kurts sista händelserika dagar på Berget

Efter att ha hämtat sin älskade, som kommit med tåget 7:00 fredag morgon och under dagen packat släpvagnen full med gamla minnen, skuttar han hem till oss för en avskedsgryta. Som förrätt hade vi en potatisprovning, potatis från Hissingen, Kårböl och Bringåsen, ingen vann. Därpå kryddade jag anrättningen med en köttgryta som av någon anledning fastnade i Kurts svalj. Ingegärd ringde 112 och hjälp anlände.
Ambulanstransport till lassa , sövning och urtagande av Osons gryta, liggande på uppvakningen och avdelning till 10:00 lördag. Då vi hämtade Kurt och Monika, som varit med Kurtan hela natten, tillbaka till Berget.

Där han och Monika kastade in det sista i bilen på 10 minuter, fortsatte den avbrutna middagen hos oss med limpmacka och fil. 11:30 lämnade Kurt Berget och 00:00 var han framme nere på Hissingen.

Vi här på Berget saknar Kurt men önskar honom lycka och välgång där nere hos Kålle å Ada och Monika.

Harry

WOW vilken reklampelare.Synd att Olle inte kan ställa upp:o)

xxxl till Ami

gör gärna t-shirtar i herrstorlek kram Benke

Din far verkar va en reklampelare.Men nu har jag mejlat till anna

visst känns det bra Anna å du har inte bara syskon det finns åckså gamla farbröder fyllda med kärlek hare bra



Benke den största st på t shirtar just nu är XL du får prata med sönerna att de ska göra större st. Här en bild på min pappa i jeansen och t shirten. Inte illa för en snart 88 åring va? Taget i Vadstena igår lö 6 okt när vi var på besök.

Ha en trevlig kväll och God Natt från Stäket

För mig känns det också bra ...


...att ha syskon!



- Och att ha barn :)

För mej känns det bra att ha syskon

Sista meningen i artikeln skulle jag kunnat skriva själv om jag vore journalist.Nu e jag inte det,men den meningen gäller för mej iaf.

Hacka i er mina älskade syskon!

Ni vet att jag älskar er.

T-shirt

Jag vill åckså ha en röd.Den jag fick sist passade bäst på Måns, jag behöver xxl .Men det kanske bara finns tjejsize.

Postkod

Hade jag lott skulle du va den första att veta Ami.Skicka ett par i gubbsize till mej också d108 :o

Nej då. Vi väntar på att få se Lisa i sina nya Denim Demon faktiskt. Har varit och hälsat på pappa Harry i Vadstena. Min syster Rosemarie och Per samt min "nya" halvbror Örjan och hans fru Ingalill. Pappa har tjatat om Denim Demon jeans i ett år och äntligen hade Oskar tagit hem
38 tum som vi hade med. Ska lägga ut en bild på honom i nya jeansen och en röd DoD t shirt, faktiskt riktigt häftigt och han var glad.
Såg att Frösön va rmed i Postkodlotteriet, har du lott Benke?
Kramar från Ami