onsdag, december 10, 2008

Besök hos faster Mia

Idag åkte jag och pappa för att hälsa på faster Mia som ligger på korttidsboendet på Solliden. Och hon blev så himla glad när vi kom. Visserligen var det jag som fick sköta konversationen eftersom både hon o pappa hör dåligt men de var nog glada över att bara se varandra. Hon verkade trivas bra och kände sig trygg där. Och hon är klar i huvudet ännu. Jag hade med kaffe o kakor. Mia var glad över att hon beviljats färdtjänst också. Kanske skulle hon försöka komma till Bringis o hälsa på. Hon kan inte gå numera så hon har fått en rullstol.
Jag tänkte när jag åkte hem - "vad lite det behövs för att glädja en medmänniska" - färdtjänst t ex och lite tid bara.
Innan vi åkte till stan skulle jag försöka klippa pappa lite för han är ganska långhårig. Jag harvade på med saxen men han tyckte nog inte att det var så bra för han undrade var hårfrisörskan hans var någonstans. Hans frisörska är Berith och hon kan det här med att klippa. Hoppas hon kan komma en sväng innan jul.
Så lite Dorishyss: Idag har hon försökt med att ha två tennisbollar i munnen samtidigt. Det går ju inte så bra och när hon försökt tillräckligt länge började hon gnälla lite och ville att jag skulle hjälpa henne. Ja Doris, det är inte lätt att vara en liten hund ibland.
Ikväll ska jag o Ingegärd till Lit och äta risgrynsgröt och skinkstutar i kyrksalen.
Bara så ni vet.

Julkalender

Jag skulle vilja tipsa om en julkalender som man hittar på

www.oioioi.se

Jag tror att i alla fall min far uppsakattar den ;)


PS. Vad söta ni är i tomteluvorna DS.